Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 29 Haziran 2020 #11 yasNbae dedi: Arkadaşım 3.3up ile 1080P60FPS yayın veriyor. Genişletmek için tıkla... 3.3 uploadda 1080P60FPS'de pikselleşme olur. Şahsen ben denedim.
yasNbae dedi: Arkadaşım 3.3up ile 1080P60FPS yayın veriyor. Genişletmek için tıkla... 3.3 uploadda 1080P60FPS'de pikselleşme olur. Şahsen ben denedim.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.072 Makaleler 6 Çözümler 54 29 Haziran 2020 #12 Twitch Streamers - Twitch Video Encoding/Bitrates/And Stuff stream.twitch.tv Çözünürlüğe göre gerekli ayarlar burada yer alıyor.
Twitch Streamers - Twitch Video Encoding/Bitrates/And Stuff stream.twitch.tv Çözünürlüğe göre gerekli ayarlar burada yer alıyor.
yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 402 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 29 Haziran 2020 #13 Patrixcs dedi: 3.3 uploadda 1080P60FPS'de pikselleşme olur. Şahsen ben denedim. Genişletmek için tıkla... Evet yayın arada bir pikselleşiyordu, o yüzden 720P60FPS daha mantıklı olur ^^
Patrixcs dedi: 3.3 uploadda 1080P60FPS'de pikselleşme olur. Şahsen ben denedim. Genişletmek için tıkla... Evet yayın arada bir pikselleşiyordu, o yüzden 720P60FPS daha mantıklı olur ^^
Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 29 Haziran 2020 #14 Patrixcs dedi: Buradan altyapını sorgulayabilir misin? Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın VDSL2 yazıyorsa attığım rehberdekileri yaparsan. Hem kaliteli yayın yaparsın hem de ping stabil olur. VDSL ise illah ne yazık ki pingin olacak. Genişletmek için tıkla... VDSL 2.
Patrixcs dedi: Buradan altyapını sorgulayabilir misin? Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın VDSL2 yazıyorsa attığım rehberdekileri yaparsan. Hem kaliteli yayın yaparsın hem de ping stabil olur. VDSL ise illah ne yazık ki pingin olacak. Genişletmek için tıkla... VDSL 2.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 29 Haziran 2020 #15 Dogukan Bulut dedi: VDSL 2. Genişletmek için tıkla... Benim rehbere bakabilirsin. [Rehber] Twitch'te yayın açarken çıkan ping sorunu çözümü - Technopat Sosyal.
Dogukan Bulut dedi: VDSL 2. Genişletmek için tıkla... Benim rehbere bakabilirsin. [Rehber] Twitch'te yayın açarken çıkan ping sorunu çözümü - Technopat Sosyal.
H HakanAtilla Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 237 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #16 Patrixcs dedi: İnternet sağlayıcın kim? Genişletmek için tıkla... Sizce Streamlabs mi OBS mi?
Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 29 Haziran 2020 #17 HakanAtilla dedi: Sizce Streamlabs mi OBS mi? Genişletmek için tıkla... Streamlabs i hiç denemedim.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 29 Haziran 2020 #18 HakanAtilla dedi: Sizce Streamlabs mi OBS mi? Genişletmek için tıkla... Streamlabs daha iyi yandan chati görüyorsun. Ve gelen takipçileri de görüyorsun. Dogukan Bulut dedi: Streamlabs'i hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Streamlabs ile OBS aynı zaten Streamlabs'ın ismi Streamlabs "OBS" dir.
HakanAtilla dedi: Sizce Streamlabs mi OBS mi? Genişletmek için tıkla... Streamlabs daha iyi yandan chati görüyorsun. Ve gelen takipçileri de görüyorsun. Dogukan Bulut dedi: Streamlabs'i hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Streamlabs ile OBS aynı zaten Streamlabs'ın ismi Streamlabs "OBS" dir.
Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 29 Haziran 2020 #19 Patrixcs dedi: Streamlabs daha iyi yandan chati görüyorsun. Ve gelen takipçileri de görüyorsun Genişletmek için tıkla... Tek monitör ile chat i nasıl görebilirim.
Patrixcs dedi: Streamlabs daha iyi yandan chati görüyorsun. Ve gelen takipçileri de görüyorsun Genişletmek için tıkla... Tek monitör ile chat i nasıl görebilirim.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 29 Haziran 2020 #20 Dogukan Bulut dedi: Tek monitör ile chat i nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Tek monitör ile olmaz ne yazık ki. Telefondan bakabilirsin veya tablet varsa oradan bakabilirsin.
Dogukan Bulut dedi: Tek monitör ile chat i nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Tek monitör ile olmaz ne yazık ki. Telefondan bakabilirsin veya tablet varsa oradan bakabilirsin.