5.500 TL 1660 Ti ve R5 3600 Sistem

OrkunNS

Centipat
GPU: ASUS ROG STRIX 1660 Ti (Alındı)
CPU: AMD Ryzen 3600 (Alındı)
RAM: G.Skill Trident Z RGB 2x8GB (Alındı)
Anakart: Gigabyte Aorus Elite
Kasa: Aerocool Airhawk Duo
PSU: Corsair VS650
5500TL

Nasıl biliyorum şimdi herkes Tomahawk Max al diyecek sanırım ama olsun. Gelin konuşalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tomahawk Max'a gerek yok. 3600 denilen işlemcinin OC yapılsa bile sınırı belli zaten. B450 Aorus Elite fazlasıyla yeter. Hardware Unboxed'ın videosunu izlemiş bazı arkadaşlar o anakartın VRM'leri ısınıyor falan diyecek şimdi bana, arkadaşlar o videodaki işlemciler 105W arkadaşın işlemcisi 65W. Fazlasıyla yeter yani, ayrıca görüntü olarak ben de çok beğeniyorum. Aynı kasayı ben de kullanıyorum incelemesine imzamdan ulaşabilirsin. Diğer parçalar da gayet güzel bir tek PSU hakkında pek bilgim yok yorum yapamayacağım. Belleklerin frekans ve gecikmesi nedir?

Bende bu şekilde düşündüm zaten Aorus Elite i Argb olduğu için alıyorum ve güzelde gözüküyor OC yapmayacağım için ve yapsam da ihtiyacımı göreceği için kafi. Ram ler 3200 Mhz Samsung 860 Evo 500 Gb SSD var.

Sistem iyi ama depolama yok. Ayrıca depolama olmadan bile bu sistemin fiyatı 5500 TL'nin üstüne çıkar diye düşünüyorum.

PSU; Sharkoon 550W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı

Anakart; Gaming Plus MAX / TUF PLUS / TOMAHAWK MAX [B450] güzel olur. Depolama birimi göremedim?
PSU gerçekten güzelmiş kaliteli gözüküyor kablolarının siyah olması çok iyi fakat bu sisteme 550 W yeter mi ve Sharkoon kaliteli mi PSU da ses falan var mı?
Sistem iyi ama depolama yok. Ayrıca depolama olmadan bile bu sistemin fiyatı 5500 TL'nin üstüne çıkar diye düşünüyorum.
Kusura bakma depolama ile birlikte 5500 yazmayı unutmuşum Samsung 860 Evo 500 GB var

1000 kişiye önerdik. 10'da biri almış olsa tek sorun konusu açılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…