Arkadaşlar kendime çok iyi bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bana bunu için bilgili birisi lazım. Param 5000-5500 civarı.
16 GB DDR3 1600MHz
Asus Gtx780 Ti
İntel Core i7 4780K
Maxımus VII HERO
2TB HDD
Gerisini size bırakıyorum arkadaşlar. Anlayan varsa benim seçtiğim şu parçalarla uyumlu bir kasa toplayabilir mi? (Vatan bilgisayardan)
Kasa, güç kaynağı, Dvd Yazıcı ve İşlemci soğutucu istiyorum.
Hepsi dahil size kalmış. Lütfen yardım edin.
Kasa 400R ile değiştirilmeli ancak stokta olmadığı için koymadım eğer alacaksanız 400R alın. Anakarta gelecek olursak Gaming 7 ile sizin istediğiniz anakartın arasında pek fark yok buda aynı işlevleri görür ama yinede onu almak isterseniz onu alın. Ekran kartı neden Asus değil diyebilirsiniz Asus'da alabilirsiniz bir şey değişmez MSI ve ASUS markaları GTX-780TI'da aynı kalite de. Yine söylüyorum eğer alacaksanız çok güzel bir sistem.
Kasa 400R ile değiştirilmeli ancak stokta olmadığı için koymadım eğer alacaksanız 400R alın. Anakarta gelicek olursak Gaming7 ile sizin istediğiniz anakartın arasında pek fark yok buda aynı işlevleri görür ama yinede onu almak isterseniz onu alın. Ekran kartı neden Asus değil diyebilirsiniz Asus'da alabilirsiniz bir şey değişmez MSI ve ASUS markaları GTX-780TI'da aynı kalitede. Yine söylüyorum eğer alacaksanız çok güzel bir sistem.
aynen dediğin gibi parası olan var olmayan var 5500 tl PC için asgari ücretin 920 tl olduğu bir. Ülkede gerçekten çok ciddi bir rakam foruma bakınca açılan PC toplama konularının büyük bir çoğunluğu 2500 tl nin altında bu rakamın üzerinde sistemlerin büyük bir çoğunluğu özendirmek veya tamamen özenmek üzerine kurulu
Bu 5500 tl lik sistemi kurmayacağını ikimizde biliyoruz kendini kandırmanın forumdaki bazı çok değerli arkadaşların vaktini çalmaya gerek yok
Adamın parası var'dır alıyor'dur. Sizi ilgilendirmez ' ki bu. Asgari ücretin 920 TL olduğu bu ülke'de herkesin cebin'de son model telefon var. Onu'da hatırlatmak isterim.