5.500 TL CPU, anakart, RAM ve GPU önerisi

Bütçe
5.500

Eren Erkan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Şu an halihazırda ortalama bir sisteme sahibim fakat yükseltmek istiyorum. Mevcut sistemim şu şekilde;
Xigmatek EN40124 glare kasa.
i5 7400 3.0 GHz işlemci.
MSI B250M GAMING PRO DDR4 2400MHz anakart.
G.Skill 8 GB Aegis DDR4 2400 MHz RAM.
MSI GTX1050 Ti 128Bit ekran kartı.
WD 3.5 1TB 7200RPM 64MB harddisk.
Ben işlemci, anakart, ekran kartı ve RAM'de yükseltme yapmak istiyorum. İşlemci olarak 10400F'te kesin karar verdim sayılır. RAM'de de 2x8'lik bir RAM istiyorum. OC işleminden pek anlayan biri değilim bulaşmak istemiyorum pek o kısma. Tavsiyenizi ona göre yaparsanız çok sevinirim. Bütçe yaklaşık 5.500 TL. Şimdiden çok teşekkürler
İşlemcide i5 10400f demek istedim, i5 kısmını belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın

Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module - PVS48G320C6: Amazon.com.tr x2

Monitörüne göre değişebilir sistem, söylersen iyi olur.

5600 TL ediyor. Aşamazsan maalesef ramden 1 tane almak zorundasın ama onu da sonra halledebilirsin. Mümkünse sahip olduğun ramden 1 tane alabilirsin ama bulamadım.

Son düzenleme:
Monitörü de değiştirmek istiyorum aslında. 144hz'lik bir monitör istiyorum o yüzden kısıtlı tuttum bütçeyi İşlemci için i3 demişsin ama ekran kartından biraz daha kısıp i5 işlemci almak daha uygun olmaz mı?
Teşekkürler bu arada

Evet çoğunlukla oyun amaçlı kullanacağım. Monitör de bayağı hoşuma gitti çok teşekkürler tekrardan.
Hocam merhaba tekrardan. Attığın sistemi almayı düşünüyorum da anakart ve ekran kartı arasında bir sorun olmaz değil mi? Yorar mı acaba anakartı diye sormak istedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…