5.500 TL ekran kartı önerisi

Musa Tekin

Decapat
Daha fazla  
6500 TL altı kullanışlı ekran kartı önerisi olan var mı?

Hoam Pulse daha iyi değil mi Armor'dan?

Bu videodaki testlerini beğendim açıkçası, Pulse düz 6600'lerde minicik bir kart ucuz olduğunda güzel bir seçenek ama az farkta gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıcakları iyi miş Armor'un.

GTX 1080 TI : MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Kesinlikle öneririm : D
GTX 1660 Çok ama çok daha iyi bir ekran kartıdır şimdi fiyat düştü bence kaçmaz tüm oyunları açar : Zotac GTX 1660 Super GDDR6 6GB 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
6500 TL altı kullanışlı ekran kartı önerisi olan var mı?
GTX 1660 ı size öneririm efendim tüm herşeyi yapabilirsiniz ve şimdi bu ekran kartının fiyatı çok düştü bence kaçmaz en iyisini siz bilirsiniz iyi sosyaller dilerim efendim : ) : Zotac GTX 1660 Super GDDR6 6GB 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleme:
RX 6600 biraz daha eklenirse RX 6600XT.
Armor veya ASUS'un giriş modellerini almayın soba gibi oluyorlar, tâbi kart düşük voltajlı ama gene de daha serinini almak mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…