5.500 TL laptop tavsiyesi

Önceliğim oyun film 5.500 TL limitim var. Oyuncu laptop arıyorum. SSD olması şart değil. Sonradan kendim alır takarım.
Ben bunu buldum nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abra A5 V15.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook 100 TL daha koyabilirsen öneririm ama koyamazsan 5500TL ve altındakilerde 1050 mevcut Ti değil o yüzden kalkıp onları öneremem ama hemen her abranın genel özelliğinden bahsedeyim soğutma güzel teknik servis iyi en genel bunlar, kalan kısımlar hemen her laptopta aynı galiba. Ha ucuz monsterlarda sağlam olmama sorunu var deniliyor çoğu yerde doğru olabilir benim geçen hafta çerçeve açıldı servise elden verip 2 güne aldım para felan istemedilerde, heralde serviste takmıyor kasayla ilgili çıkıkları felan yapıyorlar. Ama sana attığım kasa yeni model düzelmiştir elbet biraz daha. Baya biraz fark var ama harddisk yok alandan feragat edip ilerde alman lazım o yüzden hiç yorum yapamam sadece atıyorum 1650 ve işlemci için.

Abra A5 V15.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook 100 TL daha koyabilirsen öneririm ama koyamazsan 5500TL ve altındakilerde 1050 mevcut Ti değil o yüzden kalkıp onları öneremem ama hemen her abranın genel özelliğinden bahsedeyim soğutma güzel teknik servis iyi en genel bunlar, kalan kısımlar hemen her laptopta aynı galiba. Ha ucuz monsterlarda sağlam olmama sorunu var deniliyor çoğu yerde doğru olabilir benim geçen hafta çerçeve açıldı servise elden verip 2 güne aldım para felan istemedilerde, heralde serviste takmıyor kasayla ilgili çıkıkları felan yapıyorlar. Ama sana attığım kasa yeni model düzelmiştir elbet biraz daha. Baya biraz fark var ama harddisk yok alandan feragat edip ilerde alman lazım o yüzden hiç yorum yapamam sadece atıyorum 1650 ve işlemci için.
Hocam bu nasıl?

Hocam bu nasıl?

baktığıma göre tek fanlı sistemmiş ve ekran kartı biraz daha düşük performanslıymış. Ben yine attığım Monster'dan yürüyeceğim karşılaştırırsak çift fan var, 100TL daha ucuz, içindeki 1650 normal versiyon ve yeni kasa olduğu için eski Monsterlara kıyasla daha iyi. Yeni yorumlar çoğunlukla olumlu. Attığın ürün iyi olabilir ama tek fanlı olduğu için aşırı ısınma ihtimali var. MSI tarafında attığın o modelin oyun oynamalık bir pc olduğunu sanmıyorum. Bende monster var çift fan olmasına rağmen CS, Apex Legends ve PUBG gibi oyunlarda çift fan yeterli kalıyor ancak işi ortasında tutuyor MSI tarafında hem yorumlardan hem laptop tecrübemden o modelin ısınma sorunu yaratacağını özellikle yüksek oyunlarda çok ısınacağını söyleyebilirim yorumlarda bu yönde ama kullanmadım. Sadece bende iki fanlı bir laptop var ve ısınma olayının olmadığını PC nin kalması gerektiği değerde kaldığını söyleyeyim, donanım olarakta işlemci farkı ve ekran kartı farkları var, MSI daha hafif olduğu için donanım öyleymiş ve daha sağlammış ama oyun oynamak dedin taşımaya gerek yok üstüne performansdan ve ısıdan feragat etmek mantıksız. Monster'ın yorumlarıda kasanın yumuşak olduğu yönünde ama bu çoğu zaman böyleydi ve sorun yaşayan kullanıcı sayısı az ve servis destek çıkıyor burda MSI güzel duruyor kasa sağlamlığında ama farkları yazdım. Ha bide 200TL daha koyup onu istediysen yine aynı firmadan bir ürün atayım Abra A5 V15.1.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook buna da bakabilirsin SSD boyutu daha fazla ya da önerim 200TL'ni sakla ilerde HDD taktır. Ya da monsterdan almadan önce arayıp ssd yerine hdd istediğini belirt yardımcı olma ihtimalleri yüksek sonuçta PC'yi alıyorsun. İyi günler. Ve umarım sana bir ürünü aldırtıpta pişman ettirtmem sadece piyasadan yürüyüp ürün atıyorum unutma. Kullandığımdan memnun olduğumdan felan değil orası kişisel yargıya giriyor sadece fan hakkında öyle bir yorum yapabilirim. Yaşadığın yerde Monster var mı bu arada.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı