Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşım için orta veya orta seviyeye yakın bir oyun bilgisayarı kurmak istiyoruz. Kendisi %70 PUBG oynar. Ben Ryzen 1600 AF + B450M S2H + GTX 1660 s düşünüyorum. Fakat dolar zirvede ve bu bütçede işin içinden çıkamıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
Not: Bütçeye monitör dahil. Bütçe kısıtlı olduğundan siz 1650S 1660 vs. gibi tamamen kendi fikirlerinizden oluşan parçalar da önerebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. İş arkadaşım için orta veya orta seviyeye yakın bir oyun bilgisayarı kurmak istiyoruz. Kendisi %70 PUBG oynar. Ben Ryzen 1600 AF + B450M S2H + GTX 1660 s düşünüyorum. Fakat dolar zirvede ve bu bütçede işin içinden çıkamıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
Not: Bütçeye monitör dahil. Bütçe kısıtlı olduğundan siz 1650S 1660 vs. gibi tamamen kendi fikirlerinizden oluşan parçalar da önerebilirsiniz.
Benim de 7000 tl bandında bir bütçem var,yeterse ucu ucuna yetiyor 1660super li sisteme,yanına mouse,klavye de almam gerektiği için eksiye bile giriyorum.6.95 iken beklemeye başladım,döviz aldım en son baktım ineceği yok.Şimdi yine yatıştayım...
1660 s hazır sistemler 5.300-5.400 tlye var, hatta işlemci 2600 olarak denk geliyor. Monitöre ayrı bi bütçe ayırmanız lazım 5.500 tlye denk düşmüyor malesef.
Benim de 7000 TL bandında bir bütçem var, yeterse ucu ucuna yetiyor 1660SUPERli sisteme, yanına mouse, klavye de almam gerektiği için eksiye bile giriyorum.6.95 iken beklemeye başladım, döviz aldım en son baktım ineceği yok. Şimdi yine yatıştayım...
Kötü bir zamana denk geldik. Resmen dünya çalkalandı sistem toplayacağımız zaman. Kısmet. Şu süreci en kısa zamanda atlatıp normal hayata dönersek anca toplayabiliriz herhalde. Bende 6.80'lerden beri beklemedeyim ama bu gidişle çooook zor.