5.500 TL monitör dahil sistem toplama

Benim de 7000 tl bandında bir bütçem var,yeterse ucu ucuna yetiyor 1660super li sisteme,yanına mouse,klavye de almam gerektiği için eksiye bile giriyorum.6.95 iken beklemeye başladım,döviz aldım en son baktım ineceği yok.Şimdi yine yatıştayım...

Şu sisteme CHERRY-SUPREME/ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA bir göz atın isterseniz hocam 1.500 tl para kalıyor 7000 liralık bütçenizden ona uygun bi monitor alabilirsiniz.

PC hocası S Class 6.299 TL idi. RTX 2070'li hem de. Şimdi bakıyorum 7.500 olmuş. Kafayı yer insan kafayı bu nasıl bir piyasa, kur, şans arkadaş!

bu sisteme bayadır bakıyorum hocam,ekran kartı hakkında ileri geri çok yorum var,Gigabyte ın 1660super li sistemini 5.2 ye topluyordum,şimdi sadece seyrediyorum:D

Aynı soru işareti benim kafamda da vardı, fakat sorup bilgi aldığım bilir kişiler iyi bir kasa ve soğutma ile, manual fan ayarlarıyla birlikte bir sorun olmucağını söyledi. TUF için ısınma sorunun çoğunlukta Tİ modelinde olduğunu söylüyorlar. Gel gelelim ki sonradan başka bir sisteme denk geldim ve onu özelleştirerek sipariş ettim, Aquarius 5AN – Game Garaj 2x8 gb ram, 1660 super ile birlikte. Tavsiye ederim.

Anakart ve psu harici güzel sisteme benziyor ve bu fiyata gayet iyi benim kanaatimce.Teşekkür ederim.
Aynı soru işareti benim kafamda da vardı, fakat sorup bilgi aldığım bilir kişiler iyi bir kasa ve soğutma ile, manual fan ayarlarıyla birlikte bir sorun olmucağını söyledi. TUF için ısınma sorunun çoğunlukta Tİ modelinde olduğunu söylüyorlar. Gel gelelim ki sonradan başka bir sisteme denk geldim ve onu özelleştirerek sipariş ettim, Aquarius 5AN – Game Garaj 2x8 gb ram, 1660 super ile birlikte. Tavsiye ederim.

AMD Ryzen 5 1600
Galax GTX 1650 Super
Corsair Vengeance 8 GB RAM 2 adet almayı unutma.
Gigabyte B450M S2H
WD 240 GB Green
High Power 500W 80+
Zalman i3 Edge
Acer Monitör
5500 TL civarı tutuyor sanırım. Yapabildiğim en iyi sistem bu oldu. Hazır sistemlere bakayım. Eğer güzel sistem görürsem yazarım.
Yapma ya. Monitörün stokları gözlerim önünde tükendi.
Bu sistem daha iyi gibi. Parçaları şöyle değiştirince tabii.
AMD Ryzen 5 1600 fakat 12nm olduğundan emin değilim. Bu yüzden AMD Ryzen 5 2600 olarak bıraktım.
Adata DDR4 8 GB 3200 Mhz olarak değiş.
Kingston HyperX Fury 480 GB SSD olarak değiş.
Kasaya istediğini yapabilirsin. Dark Guardian hava akışı için tercih edilebilir. Fakat benim topladığım sistemde 16 GB Ram var bunu unutma. Sonradan RAM ekleyebiliceksen bu sistemi tercih edebilirsin. Unutmuşum. GTX 1650 Super ikinci attığım sistemi alacaksan bu kartı almayı unutma.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı