Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 30 Nisan 2017 #11 brkdnmz dedi: Nasıl limitine kadar? Mesela windows'u açarken limitine kadar kullanmıyor da 850 evo gibi mi kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Açılış süresi aynı.
brkdnmz dedi: Nasıl limitine kadar? Mesela windows'u açarken limitine kadar kullanmıyor da 850 evo gibi mi kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Açılış süresi aynı.
brkdnmz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.384 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Antalya/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2017 #12 Barışçıl dedi: Evet. Açılış süresi aynı. Genişletmek için tıkla... Bana pek inandırıcı gelmedi bu. İnternetten videolara falan bakmam lazım. @Barışçıl Pek bir şey bulamadım. Video veya yazı atar mısın zahmet olmazsa?
Barışçıl dedi: Evet. Açılış süresi aynı. Genişletmek için tıkla... Bana pek inandırıcı gelmedi bu. İnternetten videolara falan bakmam lazım. @Barışçıl Pek bir şey bulamadım. Video veya yazı atar mısın zahmet olmazsa?
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 30 Nisan 2017 #13 brkdnmz dedi: Bana pek inandırıcı gelmedi bu. İnternetten videolara falan bakmam lazım. @Barışçıl Pek bir şey bulamadım. Video veya yazı atar mısın zahmet olmazsa? Genişletmek için tıkla... Şu an elimde NVME SSD yok. O yüzden bizzat test edip atma olanağım yok. Donanım Haber'de AMD Ryzen işlemci incelemesinde SSD'den de bahsediyorlardı. Bu videoda olması lazım; AMD Ryzen 5 geldi Intel Core i5 bitti! "Ryzen 5 1600x ve 1500x inceleme"
brkdnmz dedi: Bana pek inandırıcı gelmedi bu. İnternetten videolara falan bakmam lazım. @Barışçıl Pek bir şey bulamadım. Video veya yazı atar mısın zahmet olmazsa? Genişletmek için tıkla... Şu an elimde NVME SSD yok. O yüzden bizzat test edip atma olanağım yok. Donanım Haber'de AMD Ryzen işlemci incelemesinde SSD'den de bahsediyorlardı. Bu videoda olması lazım; AMD Ryzen 5 geldi Intel Core i5 bitti! "Ryzen 5 1600x ve 1500x inceleme"
E Emre TATAR Hectopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #14 Youtube donanım arşivinin topladığı 5000 Tl sistem var onu alabilirsin.İçinde ryzen 1600 ve Gtx 1070 barındırıyor.
Youtube donanım arşivinin topladığı 5000 Tl sistem var onu alabilirsin.İçinde ryzen 1600 ve Gtx 1070 barındırıyor.
brkdnmz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.384 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Antalya/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2017 #15 Barışçıl dedi: Şu an elimde NVME SSD yok. O yüzden bizzat test edip atma olanağım yok. Donanım Haber'de AMD Ryzen işlemci incelemesinde SSD'den de bahsediyorlardı. Bu videoda olması lazım; AMD Ryzen 5 geldi Intel Core i5 bitti! "Ryzen 5 1600x ve 1500x inceleme" Genişletmek için tıkla... Videonun hepsini izledim, yoktu. Aklımda şu an soru işareti var: R5 1600x R7 1700'den daha mı iyi?
Barışçıl dedi: Şu an elimde NVME SSD yok. O yüzden bizzat test edip atma olanağım yok. Donanım Haber'de AMD Ryzen işlemci incelemesinde SSD'den de bahsediyorlardı. Bu videoda olması lazım; AMD Ryzen 5 geldi Intel Core i5 bitti! "Ryzen 5 1600x ve 1500x inceleme" Genişletmek için tıkla... Videonun hepsini izledim, yoktu. Aklımda şu an soru işareti var: R5 1600x R7 1700'den daha mı iyi?