O size kalmış onda SATA 240 GB var ben M.2 480 tercih ettim RAM ve SSD tarafını kronik sorunlu olmadığı müddetçe kafana göre değiştirebilirsin ama oyun oynayacaksan ve bu oyunlar 3A dediğimiz oyunlar olacaksa kesinlikle minimum 480 ve yükleme sürelerini kısa tutmak için M.2 al derim.
O size kalmış onda SATA 240 GB var ben M.2 480 tercih ettim RAM ve SSD tarafını kronik sorunlu olmadığı müddetçe kafana göre değiştirebilirsin ama oyun oynayacaksan ve bu oyunlar 3A dediğimiz oyunlar olacaksa kesinlikle minimum 480 ve yükleme sürelerini kısa tutmak için M.2 al derim.
Sahibinden de bile bulursunuz şu şekilde anlatayım size zaten taş devrinden kalma 4. nesil işlemci kullanılmış. O tür bir sistemi almak 1.5k o da maksimum. Üstüne RX570 alırsınız 2-2.5k arası alın size 3.5k ya mis gibi sistem ama hiçbirine gerek yok 5.5k ya her türlü ikinci elden 1650'li sistem bulunur.
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!
www.letgo.com
Al sana basit bir ilan 2 gün öncesinin. 2-3K arası değişiyor RX570 fiyatları zaten pazarlıkla vs. yılların kartı zaten. 3K üstü hatta 3K verenin aklını sorgularım 4K ya sıfır 1650 varken.
Hocam elden gidip alacaksınız. Elden olmaz vs. diyorsa dolandırıcı olabilir evet. Yok ben illa güvenli almak istiyorum diyorsanız dediğim gibi 3K ya kadar gidiyor fiyatlar.
Nerede ikamet ediyorsunuz acaba? Ben kendi sistemimi satmayı düşünüyorum.
Bursa'da iseniz çok uzak değiliz eğer düşünürseniz bilgisayarı satmayı düşünüyorum. Askere gideceğim için.
Nerede ikamet ediyorsunuz acaba? Ben kendi sistemimi satmayı düşünüyorum.
Bursa'da iseniz çok uzak değiliz eğer düşünürseniz bilgisayarı satmayı düşünüyorum. Askere gideceğim için.