5.500 TL'ye GTX 1050 TI-i3 7100 Sistem alınır mı?

xiaxs11

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar almak istiyordum bir süredir. Çok fazla bir bütçem yok ikinci el çevremden GTX 1050 Ti 4 GB OC i3 7100 Sistem buldum. Valorant ve GTA 5 için düşünüyorum sizce nasıl alınır mı? Aldıktan sonra ilerleyen zamanlarda update yapacağım.

Fiyat: 5500 TL.

İkinci el daha iyi bulabilirsin sarı satış sitesinde olabilir.

Oraya bakmadım ama iyi mi sizce? Az çok idare eder mi? Aman aman bir performans beklemiyorum zaten ve ilerleyen zamanda geliştirme yapacağım

Oraya bakmadım ama iyi mi sizce? Az çok idare eder mi? Aman aman bir performans beklemiyorum zaten ve ilerleyen zamanda geliştirme yapacağım.

5 yıl önceki video var veryhigh ayarlarda 58FPS alıyor ama 2023'te test edeni görmedim.

YouTube'da var GTX 1050 Ti 4 GB OC i3 7100 Game test yazarsan güncel videolar bulabilirsin.

Alacağım bilgisayarın videosunu falan attı valorant 200 fps gta 5 de fps değerini göremedim fakat adam akıllı akıcı bir şekilde oynuyordu arabaları patlattı çim kalitesini açtı denedi bir sıkıntı yoktu (çimde biraz fps düşmesi olduğunu sezdim sadece
5 yıl önceki video var veryhigh ayarlarda 58FPS alıyor ama 2023'te test edeni görmedim.

YouTube'da var GTX 1050 Ti 4 GB OC i3 7100 Game test yazarsan güncel videolar bulabilirsin.

)

Değer bence tabii 2. el düşünmüyorsan.

Çevreden diyor 2. El sanırım. Pahalı gibi.
Evet ikinci el fakat daha iyi satanı bulamadım elimde iyi kötü bir bilgisayar olsun yeter kafasındayım şuan dediğim gibi geliştirme yapacağım

Pazarlıkla 5000 TL falan yaparsan idare eder sistem Valorant GTA 5 bu sisteme çerez zaten işlemciyi i5 8400 veya i5 9400F yapabilirsen çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…