Bu kasa forumdakiler tarafından fazla önerilmez fakat ben kendim kullanıyorum ve gayet güzel. Sadece sıkıntı olarak söylenebilecek olan, kasada bulunan fanların sabit renk olmasıdır.
Tek seferde alacak kadar aceleniz yoksa indirimleri takip ederek parça parça alabilirsiniz. 8 gb 3000 mhz ram 250 tl gibi fiyatlara düşüyor. Benzer ebatta ve tazeleme hızında monitörler indirimle 100-150 lira daha ucuza bulunabiliyor.
Kasa ve power konusunda Polat Alemdar Bey'e katılıyorum. +664 tl
Toplam 5368 tl.
1660 super daha güçlü bir ekran kartı. Şimdilik bir adet 8 gb ram alıp bu ekran kartını alabilirsiniz. İleride 8 gb daha takviye yapabilirsiniz. Bu durumda fiyat 5442 tl olacaktır.
Cooler Master MB511 600W PSU ve 4 adet fanla gelen daha güncel bir kasa. Bu modeli tercih etmeniz durumunda fiyat 5573 tl olacaktır.
Döktürmüşsünüz hocam. Süper olmuş. Önerimdir.
Ancak monitör Acer dışında bir markanın monitörü ile değişiyorsa, değiştirmesini öneririm. Acer monitör ile memnun kalmadım.
Konu sahibinin attığı sistem iyi değil.
Hocamızın attığı APU sistem de iyi değil.
Şimdi, arkadaşım tek bir siteden alacak toplama ile uğraşmayacak o yüzden İncehesap gibi tek bir siteden hemen satın al şeklinde olsun istiyor. İtopya'ya pek güvenemiyorum arkadaşım ora ile bir sıkıntı yaşarsa ona mahcup olurum, biliyorum diğer sitelerde daha uygun.
Şimdi, arkadaşım tek bir siteden alacak toplama ile uğraşmayacak o yüzden İncehesap gibi tek bir siteden hemen satın al şeklinde olsun istiyor. İtopya'ya pek güvenemiyorum arkadaşım ora ile bir sıkıntı yaşarsa ona mahcup olurum, biliyorum diğer sitelerde daha uygun.