5.500 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
Maksimum 5500

Raydex

Decapat
Daha fazla  
Trendyol'da 3 taksit imkanı var bu yüzden orada 5500'e çıkabilirim. İtopya'da da güzel indirimler var ama taksitler bana uygun değil bu yüzden 5000'inin üstüne çıkamam İtopya'dan alırsam. Arada sırada FPS oyunları oynuyorum onun dışında hikayeli oyun, film falan. Bu bütçeye uygun en iyi monitör öneriniz nedir? Ayrıca Trendyol'da monitör alma hakkında fikirlerinizi de söylerseniz sevinirim mantıklı mı sizce ürünün güvenliği veya garanti konusunda?

Gigabyte alırdım. KTC ve Gigabyte dışı çok iyi bir monitör yok burada.
Hocam bence de en iyisi o burada ama bir önceki modelinde alıcıların çoğu altta çizgiler çıkmasından yakınmış 2 sene geçmeden göndermiş çoğu. Bunda da aynısı olabilir mi sizce ? Hoparlör ve 200 Hz çok umrumda değil 180 de yeterli benim için. Bana aşık önemli olan kronik cizgi vb. şeyler olmaması

Hocam bence de en iyisi o burada ama bir önceki modelinde alıcıların çoğu altta çizgiler çıkmasından yakınmış 2 sene geçmeden göndermiş çoğu. Bunda da aynısı olabilir mi sizce? Hoparlör ve 200 Hz çok umurumda değil 180 de yeterli benim için. Bana aşık önemli olan kronik cizgi vb. şeyler olmaması

Bizim de sölediğimiz o işte. Kroniği vesaire yok fakat en iyi renk gamutu vesaire Gigabyte modelinde o modeller arasında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı