5-6 ay önce alınan 2. el monitör satılır mı?

100 HZ monitörü ben olsam 3K almam 144Hz satılıyor o fiyata.
Bilgili biri almaz ama mesela adam çocuguna bilgisayar alıyor maksat oynasın 2 el güzel idare edicek birşey olsun 3500da uygununa geliyor alır bence ben çok gördüm öyle
100 HZ monitörü ben olsam 3K almam 144Hz satılıyor o fiyata.

İkinci elde sıfır fiyatının yüzde 60'ı kafidir. Sen o monitörü 3,5K'ya satabilirsen alana yazık derim.
Orası beni ilgilendirmez herkes araştırıp alsın o zaman. Ben ikinci el ürünü temizleyip sıfır diye satan ne firmalar gördüm sen %60 kafidir diyorsun tüketici hakkları bunlarıda araştırsın o zaman

Bilgili biri almaz ama mesela adam çocuguna bilgisayar alıyor maksat oynasın 2 el güzel idare edicek birşey olsun 3500da uygununa geliyor alır bence ben çok gördüm öyle
Trendyol sistemlerin fiyatına birde içinde ki donanımlara bak binlerce alan kişi var, ancak az araştıran biri 144 Hz monitör olduğunu görür o fiyata o zaman neden daha düşüğü olan 100 Hz monitörü alsın ki? Alan varsada yazık olur parasına.

Millet yok 144 hzmiş yok 360 hzmiş ona bakmayan çok insan var dostum bunu anlatmaya çalışıyorum 3500 sata biliyorsa şansını denesin eğer 1 ay içinde alım olmazsa yavaş yavaş fiyatını düşürsün.

Hocam bilmeyen birinin çok nadir olacağını düşünüyorum ve bunun için o kadar beklemeye değmez 2750ye koyup güzelce en fazla 3 4 gün içerisinde satılacağını düşünüyorum ve zaten bilen birisi adamında dediği gibi 144 hz alır 100hz'e neden daha fazla para versin

Sen diyorsun ki yiyen olursa pahalıdan dolandırır geçerim. Eğer böyle ticaret yapıp rahat uyuyabiliyorsan söyleyecek sözüm yok.

Sen diyorsun ki yiyen olursa pahalıdan dolandırır geçerim. Eğer böyle ticaret yapıp rahat uyuyabiliyorsan söyleyecek sözüm yok.
Hadi rahat uyuyor diyelim hani böyle olsunda olsun işte diyen insanların çok nadir olduğunu düşünüyorum heleki şu bilgisayar konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…