5-6 ay önce alınan 2. el monitör satılır mı?

Hocam şu ilana bakarsanız demek istedigimi anlarsanız bu ilan sizce 1 ay içinde kaç tane satılmıştır.

Kul hakkına ben girmek istemem o kadar para veriyor millet sırf bilgisiz biri yakalayıp iki kuruş para için milleti dolandırmaya gerek yok vicdanınız yeterse satın.

Sen diyorsun ki yiyen olursa pahalıdan dolandırır geçerim. Eğer böyle ticaret yapıp rahat uyuyabiliyorsan söyleyecek sözüm yok.
Bu dolandırıcılık değil ticarettir sevgili kardeşim kimseye zorla birşey aldırmıyorsun dolandırıcılık çok farklı kavram lafın nereye gittini bilerek konuş. Sen sadece aldıgın fiyata zararına çok düşük olabilecegi şekilde satıyorsun.

Hocam ben çok sattığını düşünmüyorum sattıysa ya 1 zorlasan 2 bilen bir kişi gelipte bunu almaz
Bu ilan monitörde şu anda sahibinde en çok tıklanan ürünlerden biri sen düşün ticaret ile dolandırıcılık çok farklı şeydir HZ fps oyunlarından başka bir oyunda işine yaramaz adam gta oynuyorsa napsın 300 hz 400 hz 500 hz

144 FPS almak varken neden gidip aynı paraya daha küçük ve az fps veren 75 hz alsınki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…