5-6 ayda AYT matematik biter mi?

EmirCanKo

Kilopat
Öncelikle AYT matematiğe biraz geç başladım. Genelde konu anlatımı vs. 1 haftaya bırakıp ikinci hafta o konuyla alakalı sorular çözüyorum. Böyle giderse yetişmeme ihtimali var mı? Yoksa tempoyu arttırıp aynı hafta içinde hem konu anlatım hem soru çözümü diye mi gideyim? Kafam çok karıştı nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitirdiğin konuyu direkt çöz kanka yoksa çok unutursun. Bence izle + sonra çöz. Böyleli gidersen daha iyi. Yavaş gitsende problem olmaz en azından full kavramış olursun.

İlk kez mi AYT matematik çalışıyorsunuz? İlk kezse sıkıntı olmaz ama trigonometri ve LTİ kısmı çok uzun olduğu için oralarda bocalayabilirsiniz. Daha önce çalıştıysanız ve konulara en azından aşinaysanız tempoyu arttırın derim.

Hocam çok rahat yetişir günde 3-4 saat ayır 2 ayda bitirirsin. Ama bence 1 hafta konu 1 hafta soru şeklinde gitme. Önce konuyu çalış ardından orta seviye bir test kitabından sorularını çöz diğer konuya geç kamp bitince. 2 tane orta üst seviye kitap al onları paralel bitir ve denemelere geç. Sen 1 hafta konu 1 hafta soru yaparsan süreci çok uzatırsın. Lti trigo gibi ileriki konular nisan Mayıs'lara kalır o dönemlerdede elin ayağına dolaşır anlayabileceğin konuyuda anlayamazsın. Olabildikçe nisandan önce bitirmeye çalış nisan mayıs'ı deneme ile geçir. Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…