5-6 bin arası sistem önerisi

SwagBerat

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming B560-M İ5-10400F
Asus Dual V2 OC 3060 8GB 16 GB Ram 512 GB M2 SSD
Meslek
Öğrenci
Beyler aklımda şöyle bir sistem var:
Ekran kartı: MSI RX 5500 XT.
İşlemci: Ryzen 5 2600 veya 3500.
Anakart: ASUS B550M-K 5000MHz ya da B450M.
SSD: Herhangi bir 480 GB.
Kasa: Dark Guardian Pro.
Sizce bu sistem kaç sene götürür ve ne kadar tutar? Ayrıca sizin de 5-6 bin TL arası sistem önerilerinizi bekliyorum. İyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
6500TL'ye artırabilirseniz size kendi sistemimi önerebilirim. Yanında gelen kulaklığı 300 TL'ye satabilirsiniz. Link atayım mı?

Bu bütçedeki bir sisteme B450 anakart yeterli olacaktır. Ayrıca ekran kartı tercihiniz özel bir sebebi yoksa 1650 süper ile değişmenizi tavsiye ederim. Bu şekilde bence 3 4 yıl boyunca çok yüksek grafik değerlerinde olmasa da güncel oyunları oynayabilirsiniz.

Elraenn Parva - inventus bunda istediğiniz değişiklikleri yapın.

Ben 1650 Super sistem attım. Sizin attığınız işlemci o ekran kartı için gereksiz yüksek. Ankart gayet iyi. F/P için A-320M-F daha mantıklı ama. RX570'de bu sistem için iyi olmamış. İşlemci, anakart falan iyi ama ekran kartı kurtarmamış. Tercihimi 1650 Super'den yana kullanırdım.

6500TL'ye artırabilirseniz size kendi sistemimi önerebilirim. Yanında gelen kulaklığı 300 TL'ye satabilirsiniz. Link atayım mı?
Atabilirseniz sevinirim zor da olsa çıkabilirim
Öneriniz için çok teşekkür ederim değerlendireceğim
Teşekkürler

Haklısınız fakat orada bazı özelleştirmeler de var ve şuna da bir bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de tercih ettiğim kasa yani Dark Guardian Pro sizce nasıl hava akımı vs alınabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…