Merhaba,
Çok sık telefon değiştirmek istemiyorum. Bütçem konusunda Android cihazların ömürleri iki yıl olduğu için fazla para vermek istemiyorum. Apple stabilizasyon konusunda Android'e ciddi fark attığından SE 2020 SE2022 ve iPhone 11'e bütçe ayırabilirim. Telefonda hiç oyun oynamam, selfie ile hiç işim olmaz ama ayda yılda bir şey denk geldiğinde de çamur gibi fotoğraf çeksin istemem. Onun dışında genel olarak evrak fotoğrafları çekiyorum. Beni üzmeyeceğine inandığınız Android cihazları önerilerinizi bekliyorum. En önemli kısım ise sadece fiziki olarak gidip alacağım yerlerin fiyatlarına göre değerlendirmeniz ör; Teknosa, vatan, MediaMarkt, Migros, mi mağazalarının fiyatları beni ilgilendiriyor. Teşekkürler.
5-6 bin seviyesine A52 ve M52 var. Fiyat performans olarak S20 FE Snapdragon mantıklı.
SE modelini ekran boyutu yüzünden önermem. 11 modeli de çok pahalandı.
5-6 bin seviyesine A52 ve M52 var. Fiyat performans olarak S20 FE Snapdragon mantıklı.
SE modelini ekran boyutu yüzünden önermem. 11 modeli de çok pahalandı.
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Cep Telefonu Yeşil en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Cep Telefonu ürünü A101'de!
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Cep Telefonu Yeşil en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Cep Telefonu ürünü A101'de!
Vatan, teknosa, Media Markt gibi fiziki mağazalardan alıyorum . Online alışveriş yapmıyorum. Hatta bu saydığım mağazaların kendi online mağazalarından bile alışveriş yapmıyorum.