Bir arkadaşım için bakıyorum. Günlük kullanım için olacak, oyun oynamayacak ayriyeten PC var zaten. Genel olarak film-video izleme, Word-Excel gibi ofis programları için kullanılacak. Aslında daha düşük bütçede de ihtiyacını karşılayacak laptop bulunur fakat uzun ömürlü olsun. Maksimum 5-6 bin TL fakat daha düşük bütçede de önerebilirsiniz. Windows 10 olmasına gerek yok, depolama da 256 GB'dan fazla olsun.
Bir arkadaşım için bakıyorum. Günlük kullanım için olacak, oyun oynamayacak ayriyeten PC var zaten. Genel olarak film-video izleme, Word-Excel gibi ofis programlaeı için kullanılacak. Aslında saha düşük bütçede de ihtiyacını karşılayacak laptop bulunur fakat uzun ömürlü olsun. Maksimum 5-6 bin TL fakat daha düşük bütçede de önerebilirsiniz. Windows 10 olmasına gerek yok, depolama da 256 GB'dan fazla olsun.
Bir arkadaşım için bakıyorum. Günlük kullanım için olacak, oyun oynamayacak ayriyeten PC var zaten. Genel olarak film-video izleme, Word-Excel gibi ofis programları için kullanılacak. Aslında daha düşük bütçede de ihtiyacını karşılayacak laptop bulunur fakat uzun ömürlü olsun. Maksimum 5-6 bin TL fakat daha düşük bütçede de önerebilirsiniz. Windows 10 olmasına gerek yok, depolama da 256 GB'dan fazla olsun.