CivanDemir Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Merhaba, Buradaki arkadaşın videolarında kullandığı bu mikrofonun sesini beğeniyorum. Araştırdığımda marka ve modelin Rode podmic olduğunu öğrendim fakat fiyatı 10k civarı, bana göre oldukça pahalı. Bunun gibi temiz ses kalitesi olan mikrofon önerileriniz var mıdır? Bütçem 5-6 bin TL olabilir. Ayrıca ek olarak post prodüksiyonda sesi böyle iyileştirmenin yolları hakkında da tüyolarınız varsa alabilirim. Dipnot: Halihazırda Adobe Podcast'i kullanıyorum.
Merhaba, Buradaki arkadaşın videolarında kullandığı bu mikrofonun sesini beğeniyorum. Araştırdığımda marka ve modelin Rode podmic olduğunu öğrendim fakat fiyatı 10k civarı, bana göre oldukça pahalı. Bunun gibi temiz ses kalitesi olan mikrofon önerileriniz var mıdır? Bütçem 5-6 bin TL olabilir. Ayrıca ek olarak post prodüksiyonda sesi böyle iyileştirmenin yolları hakkında da tüyolarınız varsa alabilirim. Dipnot: Halihazırda Adobe Podcast'i kullanıyorum.
Promethea Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Sennheiser Profile USB Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba En İyi Sennheiser Profile USB Mikrofon modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla! www.sescibaba.com
Sennheiser Profile USB Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba En İyi Sennheiser Profile USB Mikrofon modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla! www.sescibaba.com
E estudiante Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolojik Danışman 7 Aralık 2024 #3 Takip ettiğim yayıncılar genelde şunu kullanıyor sanırım. İnceleme videosu varsa izlemeni öneririm. HyperX Quadcast Profesyonel Usb Condenser Mikrofon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Takip ettiğim yayıncılar genelde şunu kullanıyor sanırım. İnceleme videosu varsa izlemeni öneririm. HyperX Quadcast Profesyonel Usb Condenser Mikrofon Fiyatı, Yorumları - Trendyol