5-6 bin TL monitör önerisi

Umitcan18

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Arkadaşlar 2 gündür monitör arayışındayım. Bu fiyat bandında 180 Hz civarı IPS panel olan düşük gecikme değerli monitör istiyorum. AOC 24G42E çok övülmüş ama stoklarda maalesef yok. MSI, Gigabyte, Philips, Lenovo birçok markanın bu fiyatlarda olan modellerini araştırdım ama hepsine olumlu olumsuz çok yorum vardı daha fazla kararsız kaldım, sizce bu fiyatlara bu özelliklerde alınabilecek en iyi monitör hangisidir? Teşekkürler.

Herkese iyi sosyaller. Arkadaşlar 2 gündür monitör arayışındayım. Bu fiyat bandında 180 Hz civarı IPS panel olan düşük gecikme değerli monitör istiyorum. AOC 24G42E çok övülmüş ama stoklarda maalesef yok. MSI, Gigabyte, Philips, Lenovo birçok markanın bu fiyatlarda olan modellerini araştırdım ama hepsine olumlu olumsuz çok yorum vardı daha fazla kararsız kaldım, sizce bu fiyatlara bu özelliklerde alınabilecek en iyi monitör hangisidir? Teşekkürler.
244F alin gecin hocam. Hic cikmaz mi butce?

Maalesef maksimum çıkabileceğim bütçe bu 244F G2412F 256 hepsini inceledim çok olumsuz olanda var olumlu olanda kafam iyice karışınca size danışmak istedim.

LG UltraGear 24GS60F, IPD panelide kendisi üretiyor, kendimde var üründe kronik bir sorum yok, ghosting felanda yok.

244F iyidir hocam. Kendim 24G42e stoğu bekledim ama kaç aydır gelmedi KTC H25T7 alıp geçtim ve memnunum, fiyatına göre (3.800 TL) özellikleri iyiydi. Parlaklığı son derece iyi renkleri de tatmin edecek düzeyde.

24G42E olsa da önersek... 244F iyi, 2412F almayın. KTC de alabilirsiniz F/P.

24G42E gibi bu kadar çok satan bir monitörü neden stoğa getirmezler anlamıyorum. KTC için açıkcası markayı daha önce çok duymadığım için emin olamamıştım ondan çok araştırmadım AOC 24G11ZE dikkatimi çekti ama parlaklık ve kontrastta kimse memnun kalmamış. MSİ 244F yada KTC modellerine yöneleceğim o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı