5-6 bin TL monitörlü sistem önerisi

İzoly ve Turbox benzeri hazır sistemlerden uzak durun. Technopat Sosyal'de bunlarla ilgili açılmış konulara göz atmanızı tavsiye ederim.

ram DDR3 artık DDR5 çıkıyorken hala DDR3 almak bana mantıksız geliyor. Kendin tek tek toplamayı dene belki arada fiyat farkı olur ama daha iyi çalışan olabilir. DDR3 kullanıyorsa işlemcisi ilk nesil işlemcilerdendir diğer bilgili arkadaşların yazdıklarına bence kulak ver

Son düzenleme:

Izoly ve Turbox gibi markalarda kullanılan işlemciler eski nesilli işlemciler oluyor. RAM'ler de genellikle DDR3 ve MHz değerleri düşük oluyor. Yani kısacası bu gibi markalar genelde üzüyor. Kendin bazı parçalarını sıfır bazı parçalarını 2.el alaraktan toplayabilirsin diye düşünüyorum.

O zaman bana 5000tl ile 6500tl arası sistem önerir misiniz.

O zaman bana 5000tl ile 6500tl arası sistem önerir misiniz.

İşlemci kanadında 2. Ele kaçmanı önermem. Sıfır alırsan daha iyi olur. İ3 10100f var bende memnunum, hem ucuz hemde performanslı. Ekran kartıda 2. El Ati HD 7000, 8000 serileride oyun için yeterli olacaktır.

Şuan ki bilgisayarım CASPER, 4GB ram, ATI Radeon HD7350 hiç bir işe yaramıyor kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…