5-6K arasi taksitle alabileceğim tam modüler sistemimin kaldırabileceğini geçiyorum biraz daha ileriye dönük bir PSU arıyorum. Marka model önerilerinizi rica ediyorum. Delta marka aldim 750W Platinum acayip bir ses çıkartıyor diye iadeye göndereceğim.
MSI B450 Tomahawk Max.
Palit RTX 3060 Ti.
Ryzen 5 5600.
G.Skill Ripjaws 16x2 3200 MHz DDR4.
M.2 SSD.
5 adet 120 mm LED'li fan.
1 adet cool Master H410r kule tipi sogutucu.
Japon kondansatör kullanması bir PSU'yu iyi yapmıyor...Bu F/P hocam Japon kondansatör kullanılıyor içinde.
Hocam öneriniz için öncelikle teşekkür ederim marka nasıl bir markadir buradan sorarak delta marka aldim pişman oldum açıkçası markayı da ilk defa duydum yani markacilik yapmak vs de istemiyorum açıkçası ama kaliteli bise arıyorum bilindik markalarda ateş pahası maalesef
Bu F/P hocam Japon kondansatör kullanılıyor içinde.
Hocam öneriniz için öncelikle teşekkür ederim marka nasıl bir markadir buradan sorarak Delta marka aldim pişman oldum açıkçası markayı da ilk defa duydum yani markacilik yapmak vs de istemiyorum açıkçası ama kaliteli bir şey arıyorum bilindik markalarda ateş pahası maalesef
Hocam öneriniz için teşekkür ediyorum ama tam modüler bir PSU arıyorum.
Hocam öneriniz için teşekkür ediyorum ama tam modüler bir PSU arıyorum.
İç kısmının bir kısmı bu şekilde duruyor.Japon kondansatör kullanması bir PSU'yu iyi yapmıyor...
ChengX şaşırmadık.İç kısmının bir kısmı bu şekilde duruyor.
Eki Görüntüle 2616583
@Motionless IN White hocam sağ olsun.
Ufaktan Nichicona benzemiyor mu? Görsel örnek bu arada.ChengX şaşırmadık.
Bu arada TK olma ihtimali daha yüksek bana kalırsa. ENERMAX'ın ünitelerinde Nichicon kullandığını pek görmedim ben. TK kullanıyor genelde bulk kapasitör olarak. Topoloji olarak double forward.