5-6 bin TL telefon önerisi

Arkadaşlar biliyorsunuz Letgo'da kapalı kutu global telefonlar oluyor genellikle Xiaomi modelleri. Telefon almak istiyorum fiyat 5k-6k aralığında fiyat performans olarak ne önerirsiniz? Garantili telefonların bu fiyata iyisini bulamayacagimi biliyorum.

Arkadaşlar biliyorsunuz Letgo'da kapalı kutu global telefonlar oluyor genellikle Xiaomi modelleri. Telefon almak istiyorum fiyat 5k-6k aralığında fiyat performans olarak ne önerirsiniz? Garantili telefonların bu fiyata iyisini bulamayacagimi biliyorum.

Sarı sitede Redmi Note 12'ler var bakabilirsiniz bence ama Redmi Note 12 5G modelli daha iyi diyebiliyorum almak istiyordum ama sonradan vazgectim.

8500 civarına cıkabilirseniz sarı siteden Redmi Note 13 Pro 8 GB RAM 256 GB hafızalı alabilirsiniz. Güzel telefondur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı