5-6 bin TL TKL klavye önerisi

Bütçe
5000-6000

Regith

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Selamlar. Ben bu aralar tamamiyle ekipman yeniliyorum ve son parçam olarak da klavyem kaldı zamanında 700 TL'ye Gamepower suki TKL almıştım ancak klasik sorunlardan biri gene başıma geldi tuş basmama ışık vesaire bende kendime 5bin 6bin arası bir bütçe ayarladım. Aklımda olan birkaç klavye var ancak bu bütçeyle hangi klavyeyi almalıyım? Bu aralar aklıma çok Wraith W75 giriyor gerçekten güzel gibi duruyor ancak piyasada türlü türlü klavyeler var önerilenirizi bekliyorum. Klavye TKL olursa mükemmel olur yüzde altmış veya yüzde yüz klavyeleri sevmiyorum iyi günler.

Dediginiz klavye bayağı iyi uzun omurlu olmasini isterseniz 2. el olarak drop CTRL var su anda bende kullanıyorum bayağı iyi bir klavye kaliteli hotswap falan ama Hz vb seyler sizin icin onemli ise W75 daha iyi.

Anladım zaten benim de aklımda W75 vardı bayağı güzel klavye diyorlar incelemeleri vesairede gayet güzel büyük ihtimalle onu alacağım bir de bir şey daha sormak istiyorumda bu SteelSeries'in pudding Keycaps'leri bu klavyeye olur mu acaba?

Anladım zaten benim de aklımda W75 vardı bayağı güzel klavye diyorlar incelemeleri vesairede gayet güzel büyük ihtimalle onu alacağım bir de bir şey daha sormak istiyorumda bu SteelSeries'in pudding Keycaps'leri bu klavyeye olur mu acaba?

Yanlış bakmadiysam evet olur hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı