5-6 bin TL'ye 2. el Xbox One S alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar çok tryhard oynayan biri değilim, zaten genellikle bilgisayar kullanıyorum ama şöyle koltukta uzanıp kocaman ekranda FIFA RDR tarzı oyunlar oynamaya heves ettim, 5-6K'ya ikinci el olarak alınır mı?

Alınabilir. PS4'e de bakabilirsin PS4 denk getirirsen o fiyata kırabilirsin konsolu.

Kırabilirsin konsolu derken? :) hocam Xbox tercihimdir ya hem oyun fiyatı hem Game Pass hem de ayrıca Xbox 9.nesil kolum var. Hem de One S'te belki daha uygunada bulabilirim. Sizce PC varken gerek var mı? Büüyk ekranda oynama hevesim var gibi canım çekiyor.

Alınabilir. PS4'e de bakabilirsin PS4 denk getirirsen o fiyata kırabilirsin konsolu.

Belki One X te bulunabilir. Farkı var mı s ile?

Kırabilirsin konsolu derken? :) hocam Xbox tercihimdir ya hem oyun fiyatı hem game Pass hem de ayrıca Xbox 9.nesil kolum var. Hem de One S'te belki daha uygunada bulabilirim. Sizce PC varken gerek var mı? Büüyk ekranda oynama hevesim var gibi canım çekiyor.

Belki One X te bulunabilir. Farkı var mı s ile?

Şöyle PS4'ü kırdığın zaman korsan oyunlar oynayabilirsin ama Online oyunları oynayamazsın.
Xbox One X One S'ten çok daha güçlü ama X aldıracak kadar değer mi bilmiyorum.
Eğer bütçeyi biraz arttırabilirsen Series S alabilirsin 7.5 civarlarına.

Şöyle PS4'ü kırdığın zaman korsan oyunlar oynayabilirsin ama Online oyunları oynayamazsın.
Xbox One X One S'ten çok daha güçlü ama X aldıracak kadar değer mi bilmiyorum.
Eğer bütçeyi biraz arttırabilirsen Series S alabilirsin 7.5 civarlarına.
hocam kırdırınca tüm oyunlar oynanabiliyormu? ayrıca kırdırmanın konsola bir zararı varmı?

Yıllarca One S kullandım hiç üzmeyen bir konsol ama önerim all digital versiyon almanız. One X modeli One S ile ayıran tek farkı 4K oyun oynatması hala alınabilir bir cihaz 5000-5500 banından denk getirebilirseniz üzmez. Ama üstüne koyabilirseniz Series S almanız daha mantıklı.

Hocam kırdırınca tüm oyunlar oynanabiliyor mu? Ayrıca kırdırmanın konsola bir zararı var mı?

Dediğim gibi Online olan oyunlar dışında bütün hikayeli oyunları oynayabilirsin ama RDR2 gibi ağır oyunlar oynayacaksan PS4 mantıklı değil.

Yıllarca One S kullandım hiç üzmeyen bir konsol ama önerim all digital versiyon almanız. One X modeli One S ile ayıran tek farkı 4K oyun oynatması hala alınabilir bir cihaz 5000-5500 banından denk getirebilirseniz üzmez. Ama üstüne koyabilirseniz Series S almanız daha mantıklı.

Hocam mesela bir tane buldum 3600 yazmıs digerlerine göre çok ucuz ama sorunu var mı bilmiyorum yok gibi duruyor. Kol yoktur yüksek ihtimal. düzeltme eski ilanmıs.

Dediğim gibi Online olan oyunlar dışında bütün hikayeli oyunları oynayabilirsin ama RDR2 gibi ağır oyunlar oynayacaksan PS4 mantıklı değil.

Hocam 4K ya kolsuz buldum. Bir de kutu fatura şartmı sizce One S için?

Hocam mesela bir tane buldum 3600 yazmıs digerlerine göre çok ucuz ama sorunu var mı bilmiyorum yok gibi duruyor. Kol yoktur yüksek ihtimal. Düzeltme eski ilanmıs.

Hocam 4K ya kolsuz buldum. Bir de kutu fatura şartmı sizce One S için?

Hocam arkasında ki siyah Xbox etiketi yerinde olsun temiz olsun Ethernet problemi de olmasın yeterli. Almaya gittiğiniz de Ethernet bağlantısını kontrol etmeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı