bluerr Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 10.150 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #21 Joeldel dedi: Yaptım hocam color temp ayarı ne olmalı sizce sRGB dışı biraz göz yoruyor gibi. Genişletmek için tıkla... Göz zevkine göre seçmelisin. Bu arada monitörden memnun kaldın mı? Kullanıcı yorumlarınıda merak ediyorum.
Joeldel dedi: Yaptım hocam color temp ayarı ne olmalı sizce sRGB dışı biraz göz yoruyor gibi. Genişletmek için tıkla... Göz zevkine göre seçmelisin. Bu arada monitörden memnun kaldın mı? Kullanıcı yorumlarınıda merak ediyorum.
J Joeldel Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #22 bluerr dedi: Göz zevkine göre seçmelisin. Bu arada monitörden memnun kaldın mı? Kullanıcı yorumlarınıda merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... valla daha bugün elime ulaştı genel olarak memnunum sadece ayakları biraz büyük benim masam için genel olarak hoşuma gitti
bluerr dedi: Göz zevkine göre seçmelisin. Bu arada monitörden memnun kaldın mı? Kullanıcı yorumlarınıda merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... valla daha bugün elime ulaştı genel olarak memnunum sadece ayakları biraz büyük benim masam için genel olarak hoşuma gitti