Merhaba. Ben 15 yaşındayım ve bilgisayarım acayip derecede kötü. Yeni bir sistem toplamak istiyorum ama bütçem az. Oynayacağım oyunlar; CS:GO, Valorant, GTA 5, Minecraft gibi hafif oyunlar için kullanacağım.
Merhaba. Ben 15 yaşındayım ve bilgisayarım acayip derecede kötü. Yeni bir sistem toplamak istiyorum ama bütçem az. Oynayacağım oyunlar; CS:GO, Valorant, GTA 5, Minecraft gibi hafif oyunlar için kullanacağım.
Hocam şuanki sistemden kullanabileceğiniz bi parça yokmu anakart,ram gibi. Öyle olursa bütçe rahatlar ve daha iyi parçalar alabilirsiniz
Sisteminiz ne?
Hocam şu anki sistemden kullanabileceğiniz bir parça yok mu anakart, aam gibi. Öyle olursa bütçe rahatlar ve daha iyi parçalar alabilirsiniz.
Sisteminiz ne?
Hocam laptop kullandığım için tek HDD'sini alabilirim içinden.
Arkadaşlar ben berber çırağının 3 ayda ne kadar aldığını bilmediğim için rast gele bir sayı attım. Siz biliyorsanız maaşın ona göre sistem toplayabilirsiniz.
Hocam laptop kullandığım için tek HDD'sini alabilirim içinden.
Arkadaşlar ben berber çırağının 3 ayda ne kadar aldığını bilmediğim için rast gele bir sayı attım. Siz biliyorsanız maaşın ona göre sistem toplayabilirsiniz.