5-6 bin TL'ye bisiklet önerisi

zNightmare

Hectopat
Daha fazla  
5 6 ay kullanmak için bisiklet arıyorum. 2. el veya sıfır fark etmez. İlk defa bisiklet kullanacağım. Boyum 1.80 kilom 80, bütçe ise maksimumum 5000 6000 tllere çıkmayı düşünüyorum. Bilmiyorum bu fiyatlarda çok opsiyon var mıdır bilmem ama varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

5 6 ay kullanmak için bisiklet arıyorum. 2. el veya sıfır fark etmez. İlk defa bisiklet kullanacağım. Boyum 1.80 kilom 80, bütçe ise maksimumum 5000 6000 tllere çıkmayı düşünüyorum. Bilmiyorum bu fiyatlarda çok opsiyon var mıdır bilmem ama varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
o fiyatlara sıfır bulamazsın,ikinci el yönelmen gerek o fiyatlarada anca biryere gitmek için bisiket bulabilirsin freeride için bulaman.

Ben şu anda güncel olarak Carraro kullanıyorum gayet yeterli bana, sende Bianchi, Salcano, Kron, Carraro modellerine bak diyeceğim ama bunlar bir tık pahalı olabilir bakabileceğin alternatifler ümit, Salcano, daafu.

Kral sanırım bisikletlerde model pek önemli değil markaya göre seçim yapılıyor değil mi?

Ben şuanda güncel olarak carraro kullanıyorum gayet yeterli bana,sende bianchi,salcano,kron,carraro modellerine bak diyicem ama bunlar bir tık pahalı olabilir bakabileceğin alternatifler ümit,salcano,daafu.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...miz-az-kullanilmis.son-fiyat-1255996606/detay hocam bu bisiklete ne diyorsunuz ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı