Puma gorsel olarak cok iyi ama begendiklerimin numarasi yok bende bu adidas i begendim ama dili soru isareti birakiyor bende sorun olur mu ki?Kral hangi mevkide oynadığına göre değişir. Adidas diğerlerinden biraz daha sağlam oluyor. Nike istersen ve forvetsen mercurial veya superfly alabilirsin. Defans isen tiempo uygun olacaktır. Puma biraz daha diğerlerinden ayrılıyor. Daha garip bir yapısı var ama sağlam olduğunu söyleyebilirim.
Bunu begendim bende ama dili soru isareti bıraktı acaba sorun olur mu ki? Birde biraz agir ve sertmis galiba? Var mi fikrinBenim favorim her zaman Adidas Predator özellikle merkez orta saha oyuncusuysanız ve pas, ilk dokunuş odaklı oynuyorsanız. Hücum oyuncusuysanız ise X modelleri daha hafif oluyor. Ben şahsen Adidas'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bu modeli kullanmadım ama yanlışım yoksa en yeni Predator modeli. Şahsi favorim eğer hala bulabilirsen Predator Freak. Mutator'da gelen Demonskin teknolojisini daha iyi kullanıyor. Tasarım olarak da performans olarak da çok iyi bir krampon olduğuna inanıyorum. Ancak neredeyse her Predator modeli birbirinden güzel. Edge dışında sanırım. Orijinal Edge giyinmedim yalnızca çakma bir Edge kullanma fırsatı buldum ve aslında abartıldığı kadar kötü hissettirmedi ki çakma bir ayakkabıydı giydiğim ancak genel olarak Freak'ten 1 sene sonra çıkan Edge için herkes büyük bir düşüş diyordu. 2025 yılında hala bulabilirseniz Freak alın, bulamazsanız bulabildiğiniz en yeni Predator modeli de çok iyi iş görecektir.Puma gorsel olarak cok iyi ama begendiklerimin numarasi yok bende bu adidas i begendim ama dili soru isareti birakiyor bende sorun olur mu ki?
24 modeliydi bu yanlış söylemişim onu.Bu modeli kullanmadım ama yanlışım yoksa en yeni Predator modeli. Şahsi favorim eğer hala bulabilirsen Predator Freak. Mutator'da gelen Demonskin teknolojisini daha iyi kullanıyor. Tasarım olarak da performans olarak da çok iyi bir krampon olduğuna inanıyorum. Ancak neredeyse her Predator modeli birbirinden güzel. Edge dışında sanırım. Orijinal Edge giyinmedim yalnızca çakma bir Edge kullanma fırsatı buldum ve aslında abartıldığı kadar kötü hissettirmedi ki çakma bir ayakkabıydı giydiğim ancak genel olarak Freak'ten 1 sene sonra çıkan Edge için herkes büyük bir düşüş diyordu. 2025 yılında hala bulabilirseniz Freak alın, bulamazsanız bulabildiğiniz en yeni Predator modeli de çok iyi iş görecektir.
Dediginize bakacagim eger bulamazsam bunu almam bana sorun yasatir mi orda kararsizim. Dili büyük top kontrolunde paslarda sutlarsa sapma falan yasarsam anlami kalmaz. Dusunceniz nedir?Bu modeli kullanmadım ama yanlışım yoksa en yeni Predator modeli. Şahsi favorim eğer hala bulabilirsen Predator Freak. Mutator'da gelen Demonskin teknolojisini daha iyi kullanıyor. Tasarım olarak da performans olarak da çok iyi bir krampon olduğuna inanıyorum. Ancak neredeyse her Predator modeli birbirinden güzel. Edge dışında sanırım. Orijinal Edge giyinmedim yalnızca çakma bir Edge kullanma fırsatı buldum ve aslında abartıldığı kadar kötü hissettirmedi ki çakma bir ayakkabıydı giydiğim ancak genel olarak Freak'ten 1 sene sonra çıkan Edge için herkes büyük bir düşüş diyordu. 2025 yılında hala bulabilirseniz Freak alın, bulamazsanız bulabildiğiniz en yeni Predator modeli de çok iyi iş görecektir.
24 modeliydi bu yanlış söylemişim onu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.