BloodQuinn
Kilopat
Arkadaşlar bu videodaki gibi sesi olabilecek klavye arıyorum, önerileriniz var mı acaba? Fiyat olarak 5-6k verebilirim.
Arkadaşlar bu videodaki gibi sesi olabilecek klavye arıyorum, önerileriniz var mı acaba? Fiyat olarak 5-6k verebilirim.
Onu ben de düşünebiliyorum hocam ama bilgim olmadığı için soruyorum zaten.Modlayarak benzer seslere ulaşabilirsin.
Onu ben de düşünebiliyorum hocam ama bilgim olmadığı için soruyorum zaten.
Veya Aula75 alıp daha farklı keycaps takmak istesem sesi daha tok verebilecek var mı öneriniz hiç?
Evet sanırım keycaps çok fark ettiriyormuş buna biraz daha yaklaşacak bile olsa öneriniz var mı keycaps için acaba? aula75 greywood keycaps bakıyordum bu arada.Aula'nın sesi bunun gibi olmasa da benzer tatlı bir ses çıkarıyor.
Hocam AULA F75 aldım fakat "steelseries prismcaps" uyuyor mu keycaps olarak? bilginiz var mı acabaAula'nın sesi bunun gibi olmasa da benzer tatlı bir ses çıkarıyor.
Evet sanırım keycaps çok fark ettiriyormuş buna biraz daha yaklaşacak bile olsa öneriniz var mı keycaps için acaba? Aula75 greywood keycaps bakıyordum bu arada.
Hocam Aula F75 aldım fakat "SteelSeries prismcaps" uyuyor mu keycaps olarak? Bilginiz var mı acaba?
@ozguven_askim
Hayır amazondan aldım hocam benTam bilmiyorum onu da.
Hocam dün akşam saatlerindemi aldınız ben dün akşam elden sattım ben belki siz almışsınızdır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.