5-6. sınıfta uykuda gördüklerim

sagobch

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 5. sınıfta ve 6. sınıfta yaşandı şimdi anlatacağım şeyler. Hani insanın uykusu bölünür ya gece tekrar dalana kadar yatağında dönersin. Bende işte tam o evrede aklımda 3-4 kişi fısıldaşmaya yakın bir ses tonuyla sohbet ediyordu ne konuştukları hakkında hiçbir şey hatırlamıyorum. Bir keresinde de kuzenimle konuşuyordum o uykunun bölünme evresinde. O gün buluşmuştuk 6 saat falan beraberdik. Bazen de piyano sesleri dönüyor kafamda. Şu an lise 1'im ve bunların hiçbiri yaşanmıyor. Merak ettiğimden soruyorum. Bunları yaşamam normal mi?

Sanırım ilk defa rüya felan gördünüz hocam. Rüya aleminde Hulk bile gerçekken bu anlattıklarınız çok basit şeyler. Özellikle kendi gördüğüm rüyalar ile kıyasladığımda.

Sanırım ilk defa rüya felan gördünüz hocam. Rüya aleminde Hulk bile gerçekken bu anlattıklarınız çok basit şeyler. Özellikle kendi gördüğüm rüyalar ile kıyasladığımda.
Rüya demişken bugün rüyamda sınıf arkadaşımı gördüm yarın ona açılacağım gerçekten dayanamıyorum aşırı seviyorum kızı bu rüyadan sonra keşke sonsuza dek bitmese rüya.

Sanırım ilk defa rüya falan gördünüz hocam. Rüya aleminde hulk bile gerçekken bu anlattıklarınız çok basit şeyler. Özellikle kendi gördüğüm rüyalar ile kıyasladığımda.

Hocam uykum bölünüyordu yetkili başlığı değiştirmiş, rüyada değildim eminim.
Artık yaşanmıyorsa fazla kurcalamamak gerek bence.

Sadece merak ediyordum.

Rüya demişken bugün rüyamda sınıf arkadaşımı gördüm yarın ona açılacağım gerçekten dayanamıyorum aşırı seviyorum kızı bu rüyadan sonra keşke sonsuza dek bitmese rüya.
Yastığının altına 2 tane güçlü mıknatıs koy hocam. Ben yıllardır bu şekilde yapıyorum ve her gün birbirinden farklı filmler diziler rengarenk şeyler yaşıyorum. Çok sık lüsid rüya görüyorum ve kontrol ediyorum. Fakat kontrol etmemin dezavantajı rüyalarımın kabusa dönüşmesi.

Yastığının altına 2 tane güçlü mıknatıs koy hocam. Ben yıllardır bu şekilde yapıyorum ve her gün birbirinden farklı filmler diziler rengarenk şeyler yaşıyorum. Çok sık lüsid rüya görüyorum ve kontrol ediyorum. Fakat kontrol etmemin dezavantajı rüyalarımın kabusa dönüşmesi.
Ne diyorsunuz bu mümkün değil.

Rüyasında SmackDown izlerken (Amerikada izliyorum birde) havadan yoğrut yağan ve sonra sandalye olduğunu fark eden ve Rey Mysterio tarafından Undertaker'a defalarca vurularak kırılan birisi olarak normal diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı