5-6. sınıfta uykuda gördüklerim

Ne diyorsunuz bu mümkün değil.
Mümkün mü değil mi bilemem fakat benim bilinç altıma etki eden bir şey. Her gün, uyuduğum her dakika bir rüya görüyorum ve rüyalarımın %80'ini kontrol edebiliyorum. İlk tecrübem çok tehlikeliydi hatta. Her erkekte olduğu gibi bir sürü kadın ve müziğin olduğu bir yere ışınlandım fakat kontrol etmeye başladığım andan itibaren gerçek bedenimdeki kalbim o müziğin ritmine göre atmaya başladı ve kan ter içinde uyandım. O günden sonra zor durumda kalmadıkça kontrol etmiyorum.

Rüyasında SmackDown izlerken (Amerikada izliyorum birde) havadan yoğrut yağan ve sonra sandalye olduğunu fark eden ve Rey Mysterio tarafından Undertaker'a defalarca vurularak kırılan birisi olarak normal diyebilirim.
hocam rüya değildi uyumaya çalışıyordum yatağımda dönüyordum. hani insan uyuyamayınca siniri bozulur ya onun gibi bi his mide bulantısı gibi ama o kadar kötü değil.

Hocam rüya değildi uyumaya çalışıyordum yatağımda dönüyordum. Hani insan uyuyamayınca siniri bozulur ya onun gibi bir his mide bulantısı gibi ama o kadar kötü değil.

Uyku sarhosluguyla oyle seyler yasamis olabilirsin. Yoksa insanin uyanikken piyano sesi duymasi, kuzeniyle sohbet etmesi falan normal degil.

hocam rüya değildi uyumaya çalışıyordum yatağımda dönüyordum. hani insan uyuyamayınca siniri bozulur ya onun gibi bi his mide bulantısı gibi ama o kadar kötü değil.
Ha ona benzer bir şey de yaşadım. Uyumaya çalışıyordum aynı senin gibi ama gözlerimi her açtığımda bilgisayar koltuğu normalden 2 kat büyük gözükuyordu. Yataktan da kalkasım gelmiyordu sebebini bilmiyorum. Gözlerimi hızli hızlı kapatıp açıyordum ama hâlâ daha bilgisayar koltuğu normalde olması gereken boyutta değildi. Uykulu uykulu baktığımdan herhalde diye uyudum. Sabah uyandığımda ise bilgisayar koltuğu normal boyuttaydı. Meğersem ben dün gece uyumaya çalıştığımı düşündüğüm zaman zaten uyuyormuşum ve o gördüğüm bilgisayar koltuğunu da uykumda görmüşüm. Oysaki her şey çok gerçekçiydi yani hatta bi' içim ürperdi o an. Sizde de benzeri bir durum olmuş olabilir.

Uyku sarhosluguyla oyle seyler yasamis olabilirsin. Yoksa insanin uyanikken piyano sesi duymasi, kuzeniyle sohbet etmesi falan normal degil.

Ayrıca sabah kalktığımda oluyordu bunlar hepsi gece ve bunlar yaşandıktan sonra tekrardan uyuyordum.

Hocam uykum bölünüyordu yetkili başlığı değiştirmiş, rüyada değildim eminim.

Sadece merak ediyordum.
Ben bu yaz yaşadım. Aynı olaylar oldu. Birileri konuşuyordu ama kafamı kaldırdığımda karanlık ve yatıyorduk. Gece 3'e kadar yaşadım. Sonra midem falan bulanmaya başladı. İstifra ettim ardından. Hastaysanız olabilir.

Hocam ben eminim yatakta dönüyordum acayip şekillere girmiştim uyumak için. Hatta o piyano sesleri duyduğum gece annemi çağırmıştım 5. sınıf

Ayrıca sabah kalktığımda oluyordu bunlar hepsi gece ve bunlar yaşandıktan sonra tekrardan uyuyordum.
Masallah hocam. Peki kuzeninizi canli kanli gorur gibi miydiniz yoksa zihninizde mi konusuyordunuz? Cahilim ama belki genetik olarak sizofreni vardir sizde. Icinize de kurt atmak istemem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…