Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 7 Ocak 2016 #11 apesh1t dedi: Örneğin webdenal, sinerji, teknobiyotik, eksenbilgisayar, novabilgisayar gibi sitelerden en ucuz olan parçaları seçip daha hesaplı bir şekilde sistemi toplayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen mesela kasayı ve soğutucuyu Teknobiyotik, Ram ve SSD yi kampanya olunca Vatan bilgisayardan almayı tercih ederdim.
apesh1t dedi: Örneğin webdenal, sinerji, teknobiyotik, eksenbilgisayar, novabilgisayar gibi sitelerden en ucuz olan parçaları seçip daha hesaplı bir şekilde sistemi toplayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen mesela kasayı ve soğutucuyu Teknobiyotik, Ram ve SSD yi kampanya olunca Vatan bilgisayardan almayı tercih ederdim.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 7 Ocak 2016 #12 Saykopat dedi: Aynen mesela kasayı ve soğutucuyu Teknobiyotik, Ram ve SSD yi kampanya olunca Vatan bilgisayardan almayı tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Vatan'da kampanya olsa bile webdenal ile aynı fiyat olur neredeyse Benim favorim webdenal.
Saykopat dedi: Aynen mesela kasayı ve soğutucuyu Teknobiyotik, Ram ve SSD yi kampanya olunca Vatan bilgisayardan almayı tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Vatan'da kampanya olsa bile webdenal ile aynı fiyat olur neredeyse Benim favorim webdenal.
Glitchy Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 452 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2016 #13 webdenal ve teknobiyotik cidden cüzdan dostu diğerlerine göre :d
cemer1997 Kilopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2016 #14 O bütçeye gtx 980 ti yakışırdı. Sıvı soğutma ve z170 anakartta ekledim. İilemcide 6600k yeterli olacaktır. Dosya Ekleri Screenshot_2016-01-07-20-16-46.png 54,2 KB · Görüntüleme: 340
O bütçeye gtx 980 ti yakışırdı. Sıvı soğutma ve z170 anakartta ekledim. İilemcide 6600k yeterli olacaktır.
Tromphee Hectopat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #15 Winston light dedi: @Tromphee Yanlış bilgilendirme istersen. K ibareli Intel işlemcilerde çıkmıyor soğutucu. Diğerleri soğutucu ile birlikte geliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmuş, haklısın.
Winston light dedi: @Tromphee Yanlış bilgilendirme istersen. K ibareli Intel işlemcilerde çıkmıyor soğutucu. Diğerleri soğutucu ile birlikte geliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış olmuş, haklısın.