Jeaxyqx Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x B550M DS3H RX 6700 2x16 4000Mhz RAM 600w 80 bronze Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #11 xefe dedi: Kardeşim bunun gibi markalar kalitesiz sen kullandın beğendin anladık ama forumlarda kimse bu monitörü önermez. Genişletmek için tıkla... Ürünü görmeden kalitesiz demen ironik kendi almak isterse alır iyi akşamlar.
xefe dedi: Kardeşim bunun gibi markalar kalitesiz sen kullandın beğendin anladık ama forumlarda kimse bu monitörü önermez. Genişletmek için tıkla... Ürünü görmeden kalitesiz demen ironik kendi almak isterse alır iyi akşamlar.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Ağustos 2023 #12 Jeaxyqx dedi: Ürünü görmeden kalitesiz demen ironik kendi almak isterse alır iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Dostum böyle bir markayı ilk defa duydum ama çok ucuz olduğu için kalitesiz dedim konu aç bu monitör alınır mı diye herkes önermez kalitesiz derler ghosting canavarı derler bak gör iyi akşamlar Son düzenleme: 21 Ağustos 2023
Jeaxyqx dedi: Ürünü görmeden kalitesiz demen ironik kendi almak isterse alır iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Dostum böyle bir markayı ilk defa duydum ama çok ucuz olduğu için kalitesiz dedim konu aç bu monitör alınır mı diye herkes önermez kalitesiz derler ghosting canavarı derler bak gör iyi akşamlar