5-7 bin TL monitör önerisi

Havzen

Femtopat
Selam 4 buçuk yıldır AOC markasının E2270s modelini kullanıyorum ama artık boyut olarak küçük ve 60 Hz olması zorlamaya başladı bilgisayarım o kadar iyi değil ama ileride onu da yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden öneride bulunacaksanız sistem özelliklerini takmayın aklımda yine AOC markasının AOC C27G4ZXE 27" 280 Hz 0,3 ms FreeSync HDR10 Fast VA Curved Oyuncu Monitör - Fiyatı, Yorumları bu modeli var ama panel tipi uygun olur mu bilmiyorum şu an kullandığım monitör TN panel aralarında abartı bir renk farkı olur mu mümkünse çift monitör yapmayı düşünüyorum çünkü yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunları oynuyorsunuz? O monitör alınmaz.

Şu sıralar hikayeli ama yüzde 50 yüzde 50 diyelim rekabetçi oyunlarda oynuyorum çok mu sıkıntı çıkarır bu monitör.
O monitörün hiçbir olayı yok. Renk gamutu düşük ve ghosting durumu iyi değil.

Buna bakabilirsin:

DEY Elektronik, İtopya ile aynı bilmiyorsan. AOC 25G3ZM, kaliteli VA panele sahip, üst seviye bir 1080P monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi, renk gamutu yüksek ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Ayrıca 240 Hz ve pivot ve yükseklik ayarı var.

Burası önemli monitör gelir gelmez overdrive modunu medium yapın.​

bilgisayarım o kadar iyi değil
Bu arada ekran kartınız nedir?

gtx1650 super ama ilerde değiştirme imkanım var o yüzden sağlam ve ilerki yıllarda beni götürebilecek bir model arıyorum oyüzden 280 hz modellere bakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…