5-7 bin TL monitör tavsiyesi

Bütçe
5000-7000

Murat Sönmez

Kilopat
Şu an 3070 Ti'lı laptop kullanıyorum. Laptopun kendi ekranı 360Hz 17'3. Ama bir tık daha büyük monitör alıp laptopla kullanmak istiyorum. 27' 2K 180Hz kullandım. Aslında bayağı güzeldi ama yakın zamanda yeni sistem vs. almayı düşünmüyorum o yüzden iade ettim. Daha uzun ömürlü baktığım için. Yine renkleri de güzel gösteren 180Hz 1080p monitör almayı düşünüyorum. Bütçe 5-7k arası. Burada da 27' mi alsam 24'mü alsam bilemedim. 27'de görüntü çamur gibi gelir mi? Monitör tavsiyelerini bekliyorum.
Şu an bunu gördüm nasıl sizce?

2'si arasında kaldım. Kullanan var mı? Ghosting, renkler vs. nasıl sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Lenovo Legion R25F-30 öneririm bizzat kullanıyorum ghosting vs. yok tek sorunu VA Panel olması o da sorun çıkarmıyor bana. Ayrıca FPS oyunu oynayacaksan kesinlikle 24 inç al. Hatta elbet oynarsın ve 27 inç gözünü yorar bence 24 inç en mantıklısı.

IPS istiyorum ya yoksa güzel monitörmüş.
Philipsin beyazını alsam mı almasam mı bilemdim ya beyaz rahatsız eder mi ki.

Bende monitör bakıyorum da, hem sorunu var mı öğrenmiş olayım hem de arkadaşlar iyi derse konu sahibi faydalanmış olur. Bu monitör attıklarınıza göre daha iyi değil mi yani 240Hz ve 180hzliklerle aynı para. Acaba ghosting sorunu veya renk skalası, parlaklığı olarak daha mı kötü neden bu önerilmiyor hiç görmedim. 240Hz olması cezbetti, 180Hz parasına. Bir de 1080p olduğu için 27 inç büyük geliyor bu ne küçük ne büyük 25 inç kararında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…