Merhaba RTX 4060 i5 13400F'li sisteme 5-7k bandında bir monitör arıyorum. İnternette çok fazla öneri gördüm fakat her önerilen monitöre bir o kadar da eleştiri var o yüzden karar veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba RTX 4060 i5 13400F'li sisteme 5-7k bandında bir monitör arıyorum. İnternette çok fazla öneri gördüm fakat her önerilen monitöre bir o kadar da eleştiri var o yüzden karar veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör S25BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör S25BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Korkunç düşmanlar ve saklı hazineler için gözünüzü ufuktan ayırmayın. EX2710S-in net ve ayrıntılı görüntü performansı ile pürüzsüz ve yırtılmasız bir oyun deneyimi yaşayın. Uyanık ol!
Merhaba, bende son zamanlarda araştırmam sonucu bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullandıysanız avantaj ve dezavantajlarını belirtir misiniz? Malum YouTube'da falan bilgi bulmak çok zor yeni bir ürün sayıldığı için. Bende ASUS TUF Gaming A15 Laptop var ve ana ekran olarak alacağım monitörü kullanacağım, laptop ise 2. monitör görevi görecek. Yayın açmayı planlıyorum.
Merhaba, bende son zamanlarda araştırmam sonucu bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullandıysanız avantaj ve dezavantajlarını belirtir misiniz? Malum YouTube'da falan bilgi bulmak çok zor yeni bir ürün sayıldığı için. Bende ASUS TUF Gaming A15 laptop var ve ana ekran olarak alacağım monitörü kullanacağım, laptop ise 2. monitör görevi görecek. Yayın açmayı planlıyorum.
Ben bu cihaza sahip değilim ve kullanmadım. Bu fiyatlara en iyi özellikleri sunduğu için öneriyorum. Rakipleri genellikle 6 bit paneller kullanırken Lenovo bu modelde gerçek 8 bit panel kullanmış. Renk gamı ve parlaklığıda rakiplerinin üstünde.
Ben bu cihaza sahip değilim ve kullanmadım. Bu fiyatlara en iyi özellikleri sunduğu için öneriyorum. Rakipleri genellikle 6 bit paneller kullanırken Lenovo bu modelde gerçek 8 bit panel kullanmış. Renk gamı ve parlaklığıda rakiplerinin üstünde.