5-7 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

bakober

Decapat
Daha fazla  
Öğrenciyim ve biriktirdiğim parayla bir şeyler almak istiyorum. 5-7 k arasına düzgün ne alabilirim? Çocukluğumdan beri hep hayalimdi bir direksiyon setimin olması. Arabalara sardım o yüzden ciddi düşünmeye başladım.
Bir ara elektronik mağazasında herkesin "alma" dediği Rampage direksiyonuna dokunup inceledim ve çok hoşuma gitmişti fakat oyunda denemedim sadece anlık inceledim. Forza'da arabayı çevireyim, düzgün süreyim, işime yarasın yeter. İkinci el alma imkanım çok ama çok az çünkü direksiyon satıcının yanında denenerek satın alınır ve taksit yoktur o yüzden bu çok zor çünkü ulaşım imkanım yok. Ya sipariş vereceğim ya da yanımdaki en yakın MediaMarkt'a gidip bakacağım. Değerli önerilerinizi bekliyorum.

İkinci el G27'ye bakın. Rampage ürünleri Forza da aşırı kötü performans sağlıyor. Hatta çoğu oyuna kendisini direksiyon değil de Nintendo Switch beya Xbox 360 kolu olarak tanıtıyor. V900-S kullanıyorum kesik kesik dönme sarunları olsun sürekli kalbirasyon olsun çok uğraştırıyor. Önemli olan dış değil iç güzelliktir. Ya da 1.5k 2K daha ekleyip ikinci el G29'a yönelin. 1-2 ay sonra pedallarda ölü bölge başlıyor. Direksiyonda soyulmalar ve çok fazla gıcırtılar başlıyor.

Kanka sana diyeceğim birazcık daha para biriktir git G29 al hem pişman olmazsın hem de çok güzel bir direksiyon seti 2. el uygulamalarında 10000 liraya bulabilirsin.

Hocam ikinci el işine girişmek istemiyorum. Sıfır olarak ne alabilirim? Çok profesyonel veya iyi birşey istemiyorum hevesimi alayım yeter. Psx v9 nasıldır?

Hocam ikinci el işine girişmek istemiyorum. Sıfır olarak ne alabilirim? Çok profesyonel veya iyi bir şey istemiyorum hevesimi alayım yeter. PSX V9 nasıldır?

Hocam onun incelemelerine baktım güzel duruyor tabii ama sen bilirsin.

PXN V9'un Rampage'in V900S, V902 tarzı modellerinden hiçbir farkı yok, aynı ürüne farklı markalar basılan dandik setlerden.
İkinci el almak istemiyorsan sıfır olarak en mantıklı set T128, bütçen artarsa bakabilirsin. 3 bin TL fark az değil tabii, orasının ben de farkındayım.

Hocam onun incelemelerine baktım güzel duruyor tabii ama sen bilirsin.
Hangi ürün?

Hocam v902 alırsam ne gibi sıkıntılar çekebilirim? Daha üstünü hiç alamam çünkü zor biriktirdim fiyatlar gitgide artıyor. G29 benim için sadece imkansız bir hayalden ibaret ama en azından bir direksiyon seti denemek istiyorum. İkinci el G27 almak çok isterdim fakat ikinci elde taksit olmuyor ve temiz çıkmıyor. Ayrıca gidip denemek gibi uğraşları oluyor.

Hocam V902 alırsam ne gibi sıkıntılar çekebilirim?
En basitinden FFB yerine titreşim gibi saçma sapan bir şey koymuşlar, FFB ile aynı hissiyatı kesinlikle vermez. Ayrıca hatırladığım kadarıyla pedallarının, vitesinin kırıldığı veya çok sert oldukları hakkında birkaç konu okumuştum. Bunların haricinde baya kıytırık bir malzeme kullanmışlar ve birçok oyun seti algılamıyor bile.

V902 alırsan Forza resmi olarak desteklemiyor diye biliyorum. V900 olsun V902 olsun V995 olsun program ile Xbox kolu olarak oyuna tanıtıyorsunuz. Ama Forza da, çok aşırı gecikme ve orantısız dönme sorunları yaşarsınız. Bu da zaten tüm zevkinizi kaçırır. Pxn V9 ise V902'nin Rampage logosu basılmamış hali diyebiliriz. Ben bir eşeklik yapıp DFGT yerine V900 aldım ve kesik kesik dönme sorunları ile ETS oynamaya çalışıyorum.

Hocam vitesli debriyajli tek v902 buldum o fiyata. taksitle alacagim oyuzden onu istedim. ikinci el taksitle alinmiyor maalesef yoksa g27 alirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…