5-7 bin TL'ye monitör önerisi

AFAN

Hectopat
Bu fiyatlarda 27 inç 1080p bir monitör lazım, en iyisi hangisidir? GTX 1650 bir sistemde rekabetçi oyunlar için kullanılacak.

En iyisi bunlar mıdır hocam bu bütçelerde.

Hocam iyice baktım daha iyi alternatiflerini bulamadım hakkında bilgi olmayan monitörlerde vardı onları bilemediğim için elimde mümkün olan en iyilerini atmaya çalıştım. @bluerr bu konuda bilgili daha güzel model varsa ekkeyecektir.

Hocam iyice baktım daha iyi alternatiflerini bulamadım hakkında bilgi olmayan monitörlerde vardı onları bilemediğim için elimde mümkün olan en iyilerini atmaya çalıştım. @bluerr bu konuda bilgili daha güzel model varsa ekkeyecektir.

Hocam bşaka bir monitör var mı veya bunları taksitli nerede bulabilirim taksitli bir şey arıyormuş arkadaş. @bluerr sizin bir öneriniz var mıdır hocam.

Son düzenleme:
Hocam bşaka bir monitör var mı veya bunları taksitli nerede bulabilirim taksitli bir şey arıyormuş arkadaş. @bluerr sizin bir öneriniz var mıdır hocam.

Hocam bunlar en mantıklısı olacaktır. Taksitli olarak Akakçe listesindeki platformlara sıra sıra bakmak iyi olacaktır bankadan bankaya taksit sayısı değişiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı