5-8 bin TL arası Intel işlemci önerisi

Şöyle söyleyeyim. Elindeki işlemciden 7500FE geçtiğin takdirde ve özellikle iyi bir 32 GB DDR5 RAM takarsan dediğim FPS artışını yakalarsın. Ekran kartını değiştirerek bence hata yapma.

Hocam anakart DDR4 o yüzden DDR5 takılamaz.

Adam zaten DDR5 sistem istiyorsan bütçeni söyle demiş. DDR5 takmak ne demek onu anlamadım.

10 11k masrafla zaten geçebiliyor DDR5 AM5 sisteme neden dediğini yapsınki çok saçma minimum 35 36k çıkması lazim adamin kasası zaten güzel 20k masraf yapmak yerine 10k yapar daha iyi.

Hocam anakart DDR4 o yüzden DDR5 takılamaz.

DDR5 isterse AM5 anakart önereceğim bütçe sordum ondan.

En iyisi işlemciye bir upgrade yapıp yerine oturmak piyasa çok değişik şu an. İşlemci olarak i5 12400F veya 13400F ya da 14400F gider.

İşlemci değişsen işini görür açıkçası PSU kasa iyi zaten DDR5 istersen bütçeni söyle.

Anakart için 5000 TL düşünüyorum ama yükseltebilirim.

Anakart+RAM+işlemci satıp komple AM5 geç.

Performans olarak ne kadar bir artış olur.

Ne kadar olur ki.

En iyisi işlemciye bir upgrade yapıp yerine oturmak piyasa çok değişik şu an. İşlemci olarak i5 12400F veya 13400F ya da 14400F gider.

Oda olabilir de anakart çok iyi değil bir de AMD daha iyi sanki.

Anakart için 5000 TL düşünüyorum ama yükseltebilirim.

Performans olarak ne kadar bir artış olur.

Ne kadar olur ki.

Oda olabilir de anakart çok iyi değil bir de AMD daha iyi sanki.

AMD daha iyi DDR5 için o dediğim minimum harcama.
R5 7500F 6k.
ASUS B650M r 4K.
2.1k Kingston RAM
Alabilirsin RAM EXPO destekli kaliteli B650M r fiyatina göre en iyisi. K modeli var bir de

4 RAM slotlu model var

Ram olarak Lancer alması daha iyi olur:
CL30 daha mantıklı, Lancer pahalı olursa Fury Beast ile aynı fiyatta Viper Venom CL30 daha mantıklı olur

Hocam Venom hakkında çok söylenti var ondan artık emin olamıyorum CL 30 olmadığını söylüyorlar sorunlu olduğunu söylüyorlar nedir doğrusu? İçindekiler kötu değil onu biliyorum ama hala söylenti var Lancer olabilir aklıma gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…