5 - 8 bin TL tablet önerisi

MarkV

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba,
Taşınabilir ekran niyetine dizüstü bilgisayarımın yanına bir tablet almak istiyorum ana amacı ikinci ekran olmak olacak, kalem ve çizim yapabilme özelliği yok ise 5 bin TL bandında tavsiye ederseniz sevinirim çünkü 5 bine 15.6 inç taşınabilir ekran alınıyor. Üzerinde kalemi ile ortalama seviyede çizim yapabileceğim bir cihaz olursa 8 - 10 bin TL seviyelerine çıkabilirim. İşlemci, bellek kamera gibi özellikleri hiç önemli değil sadece ekran ve defter niyetine kullanacağım.
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Kalemsiz olarak Galaxy Tab A9+, kalem desteği olanlardan ise Matepad 11.5 2023 modeli olabilir.

Kalem desteği yoksa bütçe 5 bin olarak belirtilmiş, dikkat ediniz.

Gerek verdiğiniz linkte gerekse resmi sitede buna dair bir ibare göremedim açıkçası. Gözümden kaçtıysa belirtir misiniz?

1743373148369.png

Epeyde yazıyor dikkat edin.

Dokunmatik kalem, desteği akıllı kalem kadar verimli olmadığını düşündüğüm için gözümden kaçmış. Akıllı kalem kadar verimli olmuyor maalesef dokunmatik kalemli modeller genel olarak yazarken düşük hassasiyet nedeniyle hatalar ve modele göre ekrana temas eden elin de paneli tetiklemesi sonucu kötü yazım deneyimi yaşanabiliyor. Bu cihaz özelinde bilgim yok tabi, yanlış bilgi vermek istemem. Genel geçer olarak bu etmenleri saydım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı