Haftalık ödüllerden en çok pazarda kar getiren şeyleri al bence.Bütçeyi hemde artırmış olursun.5.81 dolarım var sitede satmak için Steam'den skin alacağım hangi skini alsam güzel kar ederim?
Kâr edemezsin, 5.81 diyorsun çünkü. Taş çatlasın 6 olsun aldığın skin, zaten satarken komisyondan da kârını kaybedersin. O yüzden düşükten yükseğe sırala gözüne güzel geleni al.
Tamamdır o zaman biraz daha bekleteyim parayiHaftalık ödüllerden en çok pazarda kar getiren şeyleri al bence.Bütçeyi hemde artırmış olursun.
Parayı nakite çevirmeyimi düşünüyorsunuz hocam?Steam üzerinden.Steam uzerinden satmayacagim ama yine de komisyon alir mi?
Tamamdır o zaman biraz daha bekleteyim parayi
Parayı nakite çevirmeyimi düşünüyorsunuz hocam?
Hocam o zaman skinport tan yap belirli fiyat aralığına göre değişiyor toplam skin ücreti 1200 den küçük ise %12 1200 ve üzeri ise %6 depozito alıyor ora baya iyi.Evet site üzerinden satıp nakit olarak alicam
Hocam o zaman Skinport'tan yap belirli fiyat aralığına göre değişiyor toplam skin ücreti 1200'den küçük ise %12 1200 ve üzeri ise %6 depozito alıyor ora bayağı iyi.
Key-Drop u tam bilmiyorm hocam ama bence skinport kullan daha iyi depozito miktarıda iyi bence bir hesapla dolar tl üzerinden ben sana link atayım SkinportKey-Drop diye düşündüm ben daha iyi değil mi?
10 dolar kadar biriktir bence hocam.Key-Drop diye düşündüm ben daha iyi değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.