Salih! Megapat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #21 Cinayet seviyorsan Agatha Christie - Roger Ackroyd Cinayeti'ni öneririm.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #22 Salih! dedi: Cinayet seviyorsan Agatha Christie - Roger Ackroyd Cinayeti'ni öneririm. Genişletmek için tıkla... O tür kitapları hiç okumadım ama bakabilirim.
Salih! dedi: Cinayet seviyorsan Agatha Christie - Roger Ackroyd Cinayeti'ni öneririm. Genişletmek için tıkla... O tür kitapları hiç okumadım ama bakabilirim.
Salih! Megapat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #23 Silinen üye dedi: O tür kitapları hiç okumadım ama bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Kitap sürpriz bir sonla bitiyor. Çok akıcı ve sürükleyici bir kitap. Şans ver derim bu türü sevdirebilir sana.
Silinen üye dedi: O tür kitapları hiç okumadım ama bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Kitap sürpriz bir sonla bitiyor. Çok akıcı ve sürükleyici bir kitap. Şans ver derim bu türü sevdirebilir sana.
Adambey Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #24 Sherlock holmes serisi, uçurtma avcısı,sefiller, Yavuz Bahadıroğlu kitapları, John steinback kitapları.
Sherlock holmes serisi, uçurtma avcısı,sefiller, Yavuz Bahadıroğlu kitapları, John steinback kitapları.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.559 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Temmuz 2020 #25 Dr.Moreau'nun Adası Marslı
Mundo Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #26 Silinen üye dedi: Merhabalar, 15 yaşındayım ve bilime ilgi duyuyorum. Ayrıca gemiler, uçaklara da öyle. Önerebileceğiniz 5 adet kitap var mı? Genişletmek için tıkla... Stephen Hawking - Büyük sorulara kısa yanıtlar
Silinen üye dedi: Merhabalar, 15 yaşındayım ve bilime ilgi duyuyorum. Ayrıca gemiler, uçaklara da öyle. Önerebileceğiniz 5 adet kitap var mı? Genişletmek için tıkla... Stephen Hawking - Büyük sorulara kısa yanıtlar
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Ağustos 2020 #27 Yazmayı unuttum, Simaycı'yı okudum ve çok güzeldi. şimdi de Uçurtma Avcısı'na başlayacağım. Bunu neden yazıyorum hani belki şey diyenler olabilir diye: Herkes tavsiye alıyor ama kimse sonradan ilgilenmiyor.
Yazmayı unuttum, Simaycı'yı okudum ve çok güzeldi. şimdi de Uçurtma Avcısı'na başlayacağım. Bunu neden yazıyorum hani belki şey diyenler olabilir diye: Herkes tavsiye alıyor ama kimse sonradan ilgilenmiyor.