5 ay kala TYT çalışmaya başlanır mı?

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
Üniversite sınavına yaklaşık 5 ay kaldı, bu sene işte çalıştığım için sınava vakit ayıramadım. Dershaneye başlamak istiyorum fakat herkes ilerlemiştir 5 ay kala sıfırdan dershaneye giderek başlayamam diye düşündüm, evde de disiplinli çalışabileceğimi sanmıyorum. 300 puan falan alsam istediğim yer geliyor, ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
4xe alın 3 aya biter tüm konular
Hocam problem konular değil evde çalışsam yaparım ama kendime güvenmiyorum dershaneye gitmem gerekiyor birnevi onun için işte çalıştım zaten, dershaneler konularda çok ileride olduğu için başlamam mümkün değil galiba olayı nedir bilmiyorum.

Temel yoksa kurtarmaz, izlediğini hızlı da izlesen konuyu anlamayacaksın. Yine de bir yerlere gelebilirsin

Hocam problem konular değil evde çalışsam yaparım ama kendime güvenmiyorum dershaneye gitmem gerekiyor birnevi onun için işte çalıştım zaten, dershaneler konularda çok ileride olduğu için başlamam mümkün değil galiba olayı nedir bilmiyorum.
Evet dershaneye başlama ihtimaliniz yok. Ancak 4 ay içinde yine de belirli bir seviyeye gelebilirsiniz diye düşünüyorum hatta istediğiniz bölüm sıkı çalışırsanız rahat bir şekilde gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı