5 ay klimalı ortamda mining yapılmış RX 6600 XT alınır mı?

knk adam param güvende ile al beğenmessen iade parasını ben veririm diyor.

Herkesin, her dediğine güvenme öncelikle.

Arkadaşlar hepsi ayrı ayrı söylemiş. TDP gerçeği yansıtmıyor, FPS 18 ama 8x MSAA açıkken bu kadar düşürür mü bilemedim. Kasa içindeyse çok iyi sıcaklık değeri ama UV yapıldıysa ki öyle gözüküyor sıcaklıklar normal. Kutu, fatura, garanti varsa ve gerçek orijinal haliyle test edilirse olabilir. Bu şekilde pek güvenilir gözükmüyor.

Arkadaşlar RX 6600XT 3500 TL. Adam en ufak performans duşüşü olursa iade et diyor. Param Güvende ile alacağım klimalı ortamda 5 ay mining yapmış alınır mı sizce? fotografta FurMark mevcut.
6600xt ye sahibim ben de. Full ayar stres testinde 18fps, normal 1080p testinde 158 fps alıyorum bilgi sahibi olmak istersen diye soyleyeyim dedim.

1080p testi yapmamış. Karta tam yük vermek için stres testi yapmış o FPS normal.

Değil hocam 1920x1080p testi yapmış MSAA'sız 150 FPS almalı hadi MSAA çok düşürdü diyelim 60 FPS almalı minimum bu kadar düşük FPS alamaz.

6600XT'ye sahibim ben de. Full ayar stres testinde 18FPS, normal 1080p testinde 158 FPS alıyorum bilgi sahibi olmak istersen diye soyleyeyim dedim.

Neden öyle oluyor AMD sorunumu AMD tarafında bilgim pek yok.

Değil hocam 1920x1080p testi yapmış MSAA'sız 150 FPS almalı hadi MSAA çok düşürdü diyelim 60 FPS almalı minimum bu kadar düşük FPS alamaz.

Neden öyle oluyor AMD sorunumu AMD tarafında bilgim pek yok.

Benim de yok. Ben NVIDIA'cıyım ama RX yayın ve oyun icin good.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…