5 ayda netler yükselir mi?

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Arkadaşlar, TYT de 45-53 net arası yapıyorum. AYT de yeni çalışmaya başladım. Ondan AYT de düşük geliyor ama örnek verecek olursam fen hariç Özdebir AYT matematikte 15-4 yapmıştım. TYT'de ortalama netlerim: Türkçe(düzenli paragraf çözdüğüm zamanlar 27 çözmediğim zaman 15-16), sosyal ortalama 10 net, matematik 13-14, fizik 4-5 kimya 3-4, biyoloji 5-6 net. Son 2-2.5 aydır saldım denebilir bir türlü çalışmaya geçemiyorum.

Nasıl toparlarım?
Sınava kadar ilk 100k içine girebilir miyim?

Son düzenleme:
Hayır okulu bırak

Nasıl toparlarım cevabını kendin yazı içinde vermişsin. 2-2.5 aydır saldım çalışmıyorum, çalışman lazım bu kadar basit. 5 ayda sıkı çalışma ile 10k bile olur, ama bu kadar yüksek dönem salınmamalı asla.

TYT'de 60 bandına zorlamalı mıyım? Yoksa AYT ağırlıklı mı ilerlemeliyim?

Hayır okulu bırak

Mezun senemdeyim.

Hayır okulu bırak
Hocam bence bi mezun senesinde her şey toplanabilir. Ama şu an zaten yapamam gibi düşüncelerle bırakmamalısınız. Konularınızı bitirmeye çalışın; öğrenmeye netleri arttırmaya çalışıın. Olmadı seneye zaten sahip olduğunuz bilgilerin üzerinde koyarak daha da gelişirsiniz. Baştan her şeyi öğrenmek gerçekten zor oluyor, hele 12. sınıfsanız ve 9 10 11'de yattıysanız. Ancak dediğim gibi pes etmeyip düzenli çalışmak önemli, hedef 100k olmak zorunda değil, 100k yapamayacağınızı hissettiğiniz yerde eksiklerimi kapatmalıyım en kötü seneye de çalışırım ama bu yıl zaten çok çalıştığım için sene mezun senem daha rahat geçecektir ve başaracağım benzeri düşüncelerle kendinizi motive etmelisiniz.

Hocam bir not: Mezun senenizde çalışmamanız biraz yanlış geldi hocam bana. Hani ikinci bi şansı tepmek gibi, bilemedim. Kendinize bi hedef koymalısınız ve bunun için çalışmalısınız, bu yıl 100k zor gibi görünüyor ama bilemedim. Dediğim gibi bu yıl olmasa bile en azından elinizden gelenin en iyisini yapın ki bir kez daha mezuna kalmak istiyorum diyebilin ailenize. Ayrıca bu yıl da çalışmamaya devam eder kendinize bir şeyler katmazsanız, seneye çok zor toplarsınız hocam. Bir an önce endişeleri kenara bırakıp eksiklerinizi kapatmaya bakmanızı tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…