5 ayda TYT+AYT yetişir mi?

• Konuyu başlatan Lari
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 282

Lari

Decapat
Merhaba arkadaşlar mezuna bıraktım bu sene. Ama bu zamana kadar elle tutulur hiçbir şey yapmadım maalesef. Son 5 ay kaldı ve EA 100k gibi bir hedefim var. Aşağıya netlerimi bırakacağım teşekkür ederim.
TYT: 25-30 Türkçe.
10-15 mat.
10 sos.
2-3 fen.
AYT: Hiçbir şey bilmiyorum.
En kısa sürede beni EA'dan 100k yaptıracak dersler ve konular nelerdir?

Evet TYT 45 50 civarında AYT hiç yok.

Bende 30-40 gün önce başladım başlayınca burada konu açtım ve başlangıç netim 45 civarı bir şeydi ve konuları bitirdim hızlı yüzeysel ve en son denemem 81 geldi TYT bıraktım fazla zor değil sadece paso çalışmak lazım günlük 12 saat 13 saat bünyen ne kadar kaldırabiliyorsa.

Bende 30-40 gün önce başladım başlayınca burada konu açtım ve başlangıç netim 45 civarı bir şeydi ve konuları bitirdim hızlı yüzeysel ve en son denemem 81 geldi TYT bıraktım fazla zor değil sadece paso çalışmak lazım günlük 12 saat 13 saat bünyen ne kadar kaldırabiliyorsa.
12 13 saat bünye mı kaldırır hocam ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim bünye kaldırdı gece 2 de kalkıyorum kahvemi koyuyorum mola vererek çalışıyorum ve minimum 12 oluyor. Maksimum 14 veya 15 saat ve o kadar çok zaman kalıyor ki neye çalışsan yetişiyor.

Vallahi helal olsun müthiş bir irade hocam. Bizde okul olduğu için eksik TYT konularını yetiştiremiyoruz.

Merhaba arkadaşlar mezuna bıraktım bu sene. Ama bu zamana kadar elle tutulur hiçbir şey yapmadım maalesef. Son 5 ay kaldı ve EA 100k gibi bir hedefim var. Aşağıya netlerimi bırakacağım teşekkür ederim.
TYT: 25-30 Türkçe.
10-15 mat.
10 sos.
2-3 fen.
AYT: Hiçbir şey bilmiyorum.
En kısa sürede beni EA'dan 100k yaptıracak dersler ve konular nelerdir?

100k için zaten 55 60 TYT 35 40 AYT gerekiyor ki kalan sürede bu netler yapılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı