5 ayda TYT biter mi?

Lasyrinx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 5 ayda 0'dan TYT biter mi? 250-300 puan yapmam lazım. Bilgisayar programcılığı için sizce yeter mi? Günde kaç saat çalışmam lazım?

Biter. Düzgün çalışma ile 5 ayda TYT ve AYT'nin ikisini de bitirmek mümkün fakat normalin 3-4 katı fazla çalışmak gerekiyor.

Biter. Düzgün çalışma ile 5 ayda TYT ve AYT'nin ikisini de bitirmek mümkün fakat normalin 3-4 katı fazla çalışmak gerekiyor.

Benim için 2 yıllık yeterli şu anda sonradan dikey geçiş yapabilirim.

Benim için 2 yıllık yeterli şu anda sonradan dikey geçiş yapabilirim.

Ben şu an 2 yıllık (ön lisans - MYO) okuyorum. DGS ile 4 senelik bir okula geçmeyi düşünüyorum. DGS içeriği TYT Matematik ve TYT Türkçe'den oluşuyor fakat hem DGS kontenjanı çok düşük hem de düzgün bir üniversiteye dikey geçiş yapmak için çok yüksek puan alınması gerekiyor. Zor bir bölüme geçerseniz eğer, DGS'ye çalışmanız da o kadar zor olacaktır.
Bir de şöyle bir durum var: Ön lisans okuyup DGS ile düz lisansa geçeceğiniz program, 5 ayda TYT ve AYT'nin her ikisine de çok sıkıca çalışıp gideceğiniz programdan daha kötü olabilir.
Ayrıca, DGS giriş hakkı "bir kere" diye biliyorum, yanlış da olabilir tabii.

2.5 sene önce 3 ayda bitirmiştim genelde paragraf + matematik çalıştım sosyalim derste dinlediğim için 13-15 net arasıydı sabahları erken kalkıp paragraf çözmeyi ihmal etme. AYT tarafına aralık başında başlamıştım genelde edebiyat çalışıyordum ve 23 net yapmıştım matematik hiç bakmadım bile 5 net yaptım çıktım. Ancak senin bölüm sayısal olduğu için fen kısmı biraz zorlayabilir.
Çalışırsan başarırsın.

TYT konularını 1.5 ayda bitirirsiniz. TYT'de gelişmeniz 3 aydan fazla sürer. Konuları bitir deneme çöz, eksiklerini gider deneme çöz. Döngüye gir. Günde ne kadar çalışacağın sana kalmış. Benim bir dengem yoktu, bir gün 12 saat çalışırdım diğer gün yatardım. Tamamen psikolojiye bağlı bence. Ruh halin iyiyse her gün 6 saat ve üzeri çalışabilirsin.

Merhaba, 5 ayda 0'dan TYT biter mi? 250-300 puan yapmam lazım. Bilgisayar programcılığı için sizce yeter mi? Günde kaç saat çalışmam lazım?

TYT 3 ayda bal gibi biter. AYT bence daha da kısa 2 ay civarı düzgün çalışma ile net ve anlaşılır olarak biter.

TYT 3 ayda bal gibi biter. AYT bence daha da kısa 2 ay civarı düzgün çalışma ile net ve anlaşılır olarak biter.
Hayır, AYT konuları daha zor ve uzundur. Örneğin TYT fene hiç çalışmadan temel bilgiyle bile 5-10 net yapabilirsiniz ancak ayt fen tamamen pratik ve ezbere dayalı.

Hayır, AYT konuları daha zor ve uzundur. Örneğin TYT fene hiç çalışmadan temel bilgiyle bile 5-10 net yapabilirsiniz ancak AYT fen tamamen pratik ve ezbere dayalı.

Hocam 5-10 işinize yaramaz TYT en az 70-80 lazım iyi bir hedef için, AYT alan seçimli olduğu için daha az çeşit derse çalışıyorsunuz. Şahsen geçen yıl sınava girip (tm) 40k sıralama yaptım. En azından bana göre daha kolaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…