Temel derken hocam? İlk 12 konu temel sayılır, az çok bitirdim ancak tekrar etmem gerekiyor benim. Zamanım olmadığı için matematik yerine Fen'e öncelik verdim ben MSÜ hazırlandığımdan. Ancak siz TYT hazırlandığınız için daha 5 ay var, temeli her türlü atıp TYT konularına geçersiniz.
5 Ayda TYT konularını bitiremiyorsan o işte büyük sıkıntı var demektir. 5 Ay fazla bir süre TYT konuları için.
Temel derken hocam? İlk 12 konu temel sayılır, az çok bitirdim ancak tekrar etmem gerekiyor benim. Zamanım olmadığı için matematik yerine Fen'e öncelik verdim ben MSÜ hazırlandığımdan. Ancak siz TYT hazırlandığınız için daha 5 ay var, temeli her türlü atıp TYT konularına geçersiniz.
Pek iç açıcı değil maalesef hocam. Son birkaç ay kala başladım, bu süre zarfında açık lise sınavlarına da hazırlandım. Şimdi MSÜ hazırlanıyorum ve yetişmedi pek maalesef. Hiçbir derste hiçbir temelim olmadan birkaç ayda yetiştirmeye çalıştım, olduğu kadar artık. Olmazsa mezuna kalıp 1 senede halletmeye bakacağım. Hayırlısı olsun diyelim
Anladım hocam inşallah bakalım benim matematigim cok kotu hocam önerebileceğiniz hoca var mı?
Reis inşallah bitiririz be başladık yeni calısmaya
Hocam temel dedigim temel matematik var ya toplama cıkarma rasyonel falan ondan bahsettim
Hocam temel matematik yani toplama cıkarma rasyonel falan falan bunlardan bahsettim size bunları calıstınız mı hiç yoksa direk MSÜ matematik konularına mı geçtiniz
Hocaaaaam
Hocam mesajı yazdıktan sonra tekrar yazmanıza gerek yok müsait olunca geri dönüş yapıyoruz.
Temel derken evet ilk 12 konu, rasyonel sayılar, üslü ifadeler falan. Ben bunları çalıştım. MSÜ ile TYT konuları aynı zaten.
Hocam mesajı yazdıktan sonra tekrar yazmanıza gerek yok müsait olunca geri dönüş yapıyoruz.
Temel derken evet ilk 12 konu, rasyonel sayılar, üslü ifadeler falan. Ben bunları çalıştım. MSÜ ile TYT konuları aynı zaten.
He anladım hocam teşekkür ederim kralsınız vallahi siz.
Hoca mat için hangi kanalı kullanıyosunuz? Bende Mat'a geçeceğim de.
Hocam ben kanaldan ilerlemedim, özel ders alıyorum ve antrenmanlarla matematikten başladım kitap olarak. Ama kanal olarak rehber matematik yerine bıyıklı matematik ve mert hocayı öneririm.
(Dipnot: Hocam sosyal kuralları gereği yazım kurallarına dikkat edelim lütfen)
Hocam ben kanaldan ilerlemedim, özel ders alıyorum ve antrenmanlarla matematikten başladım kitap olarak. Ama kanal olarak rehber matematik yerine bıyıklı matematik ve mert hocayı öneririm.
(Dipnot: Hocam sosyal kuralları gereği yazım kurallarına dikkat edelim lütfen)
Tamamdır teşekkürler.
Hocamm sizin rasyonel sayı ile aranız nasıl?
Genel olarak iyi.
Hocam benim orta seviyelerde oldu dün konu izledim az cok yapabiliyorum ama teste gelince bakışıyoruz sizce nasıl düzeltebilirim?
Bol konu anlatım ve soru çözüm izleyip en kolay sorulardan başlayın.
Hocam mesajlarınızı görüyorum, müsait oluna cevaplıyorum. WhatsApp değil burası anlık mesajlaşma yapmıyoruztekrar tekrar mesaj atmanıza gerek yok.
Tamam hocamseni de yoruyoruz he kral adamsın sen